Ива от сутрин до обед

20.06.201417:00

Кои са райските кътчета, които сте посещавали и бихте ни препоръчали?

В понеделник очакваме вашите съвети за лятна почивка в родината – разкажете ни за райските кътчета, които сте посещавали и бихте ни препоръчали.    Калин Вельов ще ни гостува, за да разберем всичко за съвместния му музикален и танцов проект с артисти от Европа, Африка и Южна Америка “Amazonia Dance Project”, а... прочети още »
19.06.201415:37

Кой си вкара най-големия автогол през изминалите дни и защо?

В петък броим головете, но не във футболните врати на Мондиала, а в новините по света и у нас. Кой си вкара най-големия автогол през изминалите 5 дни и защо – това ще ни направи истински хроникьори в края на седмицата.   Зорница Аспарухова представя премиерите на седмицата и 5-те най-успешни продължения в историята на... прочети още »
18.06.201414:18

Младите и успели хора на България: Мирела Станчева

Този четвъртък се връщаме към една позабравена наша рубрика, в която ще ви срещаме с млади и успели в България хора. Първият гост в нея е Мирела Станчева – модна блогърка и дизайнерка, която се занимава и с много други неща – пише поезия и проза и поставя детски пиеси.   Анастасия Карнаух ще ни представи своята... прочети още »
17.06.201413:56

Вие какво ще пиете това лято?

По времето не може да се разбере кой сезон е, но в сряда обявяваме бойкот и отиваме да пием коктейли на плажа. Затова и ви молим за предложения – вие какво ще пиете това лято? Маги Гигова ще ни сподели последните си открития по темата, които е направила по време на пътуването си до Атина – а по този повод може да разкаже и какво е... прочети още »
16.06.201413:29

Пестите ли или смятате, че човек трябва да харчи с удоволствие?

Пестите ли част от парите си или смятате, че "белите пари са за бели дни” и човек трябва да харчи с удоволствие и въображение? Това е темата във вторник, а Петя Накова ще подскаже как може да се пести чрез познание на науката трибология.   Започваме и игра, посветена на блестящия ни външен вид на плажа. Ели Тодорова от Bra... прочети още »
13.06.201412:49

С какви думи се събуждате?

В първия ден от новата седмица ви питаме с какви думи се събуждате, а психолозите от група "Чудно” Андрей и Даниел ще направят подробен анализ на отговорите ви. С тях ще си говорим за позитивна психология – нещо, което е сравнително ново в България, но определено може да ни послужи в понеделник.   Влади Дивизиев ще... прочети още »
12.06.201416:02

Кой е най-хубавият филм, направен по книга?

Кой е най-хубавият филм, направен по книга, според вас? Това е темата ни в петък, когато Зорница Аспарухова ще даде награда на един от вас, цитирал любимите си мисли от "Вината в нашите звезди” на Джон Грийн.   Дизайнерът Десислава Попова и нейни студенти ще разкажат за идеята, която стои зад "Second chance... прочети още »
11.06.201413:08

Какви са вашите прогнози за Световното първенство в Бразилия?

Какви са вашите прогнози за Световното първенство в Бразилия? Ива, като пълна блондинка по въпроса, ще се консултира с истински професионалист – Крум Савов, а вие ще сте напълно свободни да изкажете своето съгласие или несъгласие с него.    Йоана Драгнева ще ни разкаже за своите каузи, както и за песента си, свързана с... прочети още »
10.06.201413:32

Защо не срещаме правилния човек?

Независимо дали сте гледали риалити сезона или не – Зорница Аспарухова ще ви го разкаже цветно. Обобщение на резултата от раздаването на големите бюджети на пролет 2014 слушайте след 9 ч., а от вас очакваме искрени коментари на видяното.   Цецо Елвиса вдига духа още от сутринта със супер-лятното си и свежо парче "Сещаш ли... прочети още »
09.06.201414:21

Коя е любимата ви българска песен?

Коя е любимата ви българска песен, заради текста и посланието в нея? Това е "списъкът на Ива”, който ще пишем заедно с вас във вторник. Поводът е първият самостоятелен синъгл на реге-звездата Jahmmi Youth – "Викай”, който апелира хората да сме по-будни и да събаряме стенитете и препятствията, които ни пречат да... прочети още »
06.06.201415:17

От коя звезда бихте искали да вземете интервю?

От коя звезда бихте искали да вземете интервю и какви въпроси бихте задали, ако имахте тази възможност? Това ви питам Ива в понеделник, а поводът е гостуването на журналистиката и писателка Стаси Кара, която тъкмо се завърна от Кан със свежи клюки и прясно взети интервюта от Чарлийз Терон и Аманда Сейфрид.   Ще чуем и Валери Петров,... прочети още »