Ива от сутрин до обед

18.08.201415:31

Кое ви е любимото българско село и с какво преживяване го свързвате?

"Ще отида на село, тук е много умрело... тука всичко е спрело” – пее Миленита в култовото си парче "На село”. Специално заради нея столицата става село, за да я приеме като кралицата на брилянтния текст в студиото на "Ива от сутрин до обед”. Кое ви е любимото българско село и с какво преживяване го... прочети още »
15.08.201416:51

Кой е любимият ви афоризъм?

Кой е любимият ви афоризъм? Ива цени всяка мъдрост, а най-вече авторската. Еленко Ангелов ще цитира лични свои афоризми и ще се размишляват за нещата от живота и живота от нещата.   Д-р Емилова отново ще бъде гост в рубриката "Здравето”, за да посветим специална тема на жените, които искат да бъдат майки и храненето на... прочети още »
14.08.201416:27

Кои са най-горещите актриси?

В разгара на лятото времето най-сетне се оправи и за да влезем в тон с жегите, ще приключим седмицата по възможно най-горещия начин – като си говорим за красиви жени. Миналия петък ни споделихте на кои мъже от големия и малкия екран не бихте отказали нищо, така че сега е моментът да попитаме – кои актриси бихте нарекли... прочети още »
13.08.201413:28

Kакъв щяхте да бъдете, ако не вършехте сегашната си работа?

В четвъртък сменяме местата в ефира  - с Настя ще пътувате, а с Ива и Рози ще четете. Ето защо темата ни е: какъв щяхте да бъдете, ако не вършехте сегашната си работа, или кое е второто ви професионално аз?   Най-бързо проспериращата рок група у нас SEVI ще гостуват в студото след първото си европейско турне и участието си в... прочети още »
12.08.201418:48

Имате ли блог? Какво бихте писали в него?

Кой си няма блог и кой не е слушал за блогоманията? Да споделяш мисли, рецепти, пътувания в личния си блог е въпрос на престиж, а при някои наистина се получава много добре. Посветете ни в своята блогомания и темите, които вие бихте споделяли или вече споделяте с интернет вселената.    А в рубриката "Млад и успешен в... прочети още »
11.08.201417:31

Знаете ли какво е енергийна психология?

Във вторник ще се посветим и на физическото, и на психическото здраве – първият гост на Ива ще е д-р Георгиев от Hill Clinic, който ще засегне темата за пенилните импланти и самочувствието на мъжа.   След него в студиото ще влезе единствената българка, издържала академичния изпит на Гари Крейг – създателя на техниките за... прочети още »
07.08.201416:42

На кои актьори от големия и малък екран не бихте отказали нищо?

Кои са супер-звездите, които се навиват да участват в сериали - това е темата на Зорница Аспарухова в петък, а поводът е новия сериал с Клайв Оуен – "Хирургът". По този повод ние пък ще се заговорим замечтано на кои актьори от големия и малък екран не бихте отказали нищо? Сериозно – н-и-щ-о?   Доктор Емилова... прочети още »
06.08.201415:15

Спазват ли се правата на животните у нас?

Съдбата на избягалия ягуар Алонсо става център на предаването в четвъртък. Смятате ли, че се спазват правата на животните у нас? Има ли необходимост от зоологическите градини и етичност към обитателите им - това са въпросите ни към вас. А юристът Марта Георгиева ще разясни каква е регулацията по отношение на животните по... прочети още »
05.08.201415:23

По какво познавате истинските звезди?

Приятно ми е – Мавриков, баща на три дъщери! Така ще ви поздрави в сряда Васко Мaвриков навръх рождения си ден – 6 август и ще ни разкаже за чувството да се въртят три момиченца край люлката и да създаваш голямо семейство, а любовта да е по-голяма от страховете.   Най-голямата студентска организация в света – АИСЕК... прочети още »
04.08.201414:35

Кои са най-смешните женски навици?

Понеделника стартирахме със смях по отношение на мъжете, така че – за да е честно – във вторник продължаваме с женските навици, които могат да предизвикат неконтролируеми пристъпи на веселие. Ще имаме и най-добрите съветници по въпроса – Лео и Играта, които ще ни гостуват, за да представят новото си съвместно парче... прочети още »
01.08.201417:16

С кои спортове ще влезем във форма най-бързо?

За да започнем седмицата с ударна доза забавление, в понеделник ще дискутираме десетте неща, които винаги правят мъжете смешни. На помощ със самоирония и голяма усмивка ще ни се притече Любо Киров, чиято нова песен "Знам” ще прозвучи за първи път в ефира ни точно в понеделник, както и режисьорът Стилиян Иванов – вече готов с... прочети още »