Ива от сутрин до обед

10.09.201416:52

Настя, Иван Юруков и Светлана Терзиева при Ива

В четвъртък Настя ще представя само книги,  които са пренесени на голям екран в рубриката „Аз чета с Настя”. Ето защо правим директна връзка с големите продуценти в Холивуд, за да им изпратим вашия списък с книги, които бихте искали да бъдат екранизирани, а все още не са. Музикалната карта на света идва директно от Америка с... прочети още »
09.09.201423:11

Темите в шоуто

Какви жени стоят зад успелите мъже всички знаем или подозираме, но в сряда обръщам модела и ви питаме какви мъже стоят до жените, които се чувстват успели и щастливи. Маги Гигова ще направи пълен преглед на съпругите на българските политици и ще изтъкне най-умните и красивите – разговорът ще бъде труден, но честен. В „Мъжът и... прочети още »
28.08.201412:51

Ива Дойчинова отразява всеки ден Аполония 2014

Слушателите на Радио FM+ ще имат привилегията да усетят в ефир емоциите от най-големия културен фестивал в страната, Аполония 2014, заедно с "Ива от София до Созопол”.    Винаги готовата за културни приключения, Ива Дойчинова ще ни среща всеки ден с най-атрактивните участници в легендарния фестивал. Голяма част от... прочети още »
26.08.201417:33

Има ли храна, която може да ви накара да тръгнете на световна...

Има ли храна, опитването на която може да ви накара да тръгнете на национална или световна обиколка с единствената цел... да ядете? В сряда с Маги Гигова ще си говорим за опитa на една от любимите ни авторки Ралица Филипова да направи кантата на кебапчето, а от вас ще очакваме предложения за други музикални колаборации с любими неща за... прочети още »
26.08.201400:02

Кои са най-красивите и чаровни мъже?

Лято е – и ние продължаваме да се връщаме на любимата си тема, а именно най-красивите и чаровни мъже. Вторник ще мине под знака на българските секс символи, тъй като двама от нашите любимци ще ни гостуват още в 8 – посланиците на Нощта на театрите Максим Ешкенази и Юлиан Вергов ще ни дадат още поне две причини да се ентусиазираме... прочети още »
22.08.201414:15

Коя е най-красивата и нестандартна форма на изкуство, която познавате?

Красиви тела, които се реят във въздуха, гмурват се с главата надолу в пространството и танцуват по стъклените лица на небостъргачите... Това не е поредната холивудска продукция, стъкмена с компютър. "Канетикс“ са акробатична трупа за въздушни пърформанси и нереална акробатика, която не се поддава на гравитацията и смайва... прочети още »
21.08.201418:47

Кои са местата, които си струва да преоткрием около себе си?

В петък продължаваме с посланическите идеи. Продължавайте да се раздавате за каузите си и на база лайкове и последователи във ФБ Ива ще покани най-добрите и запалени посланици да споделят идеите си в директен ефир.   Зорница Аспарухова ни кани да си поговорим за най-добрите повторни адаптации на филми и мюзикъли. Поводът за това е... прочети още »
20.08.201417:36

На каква идея, кауза или държава бихте станали посланик?

В четвъртък Ива раздава посланически титли – който на каквото иска да стане посланик – на това ще бъде посветена темата в рамките на предаването. Просто трябва да си изберете идея, кауза или държава и да се раздавате за нея.   Актьорът Ованес Торосян е посланик на Нощта на театрите от първото издание. Какво ни... прочети още »
19.08.201416:01

Равнопоставени ли са по пътя към успеха мъжете и жените?

Ако е мъж – трябва му да пази равновесие и да може да си върже вратовръзката сам. Жената обаче трябва да е високообразована, красива, умна, млада и подбре подготвена, за да успее. И пак всеки пита кой е мъжа й, за да е на тази позиция. Ако картинкта ви е позната – влезте в темата равнопоставени ли са по пътя към успеха мъжете и... прочети още »
18.08.201415:31

Кое ви е любимото българско село и с какво преживяване го свързвате?

"Ще отида на село, тук е много умрело... тука всичко е спрело” – пее Миленита в култовото си парче "На село”. Специално заради нея столицата става село, за да я приеме като кралицата на брилянтния текст в студиото на "Ива от сутрин до обед”. Кое ви е любимото българско село и с какво преживяване го... прочети още »
15.08.201416:51

Кой е любимият ви афоризъм?

Кой е любимият ви афоризъм? Ива цени всяка мъдрост, а най-вече авторската. Еленко Ангелов ще цитира лични свои афоризми и ще се размишляват за нещата от живота и живота от нещата.   Д-р Емилова отново ще бъде гост в рубриката "Здравето”, за да посветим специална тема на жените, които искат да бъдат майки и храненето на... прочети още »