Ива от сутрин до обед

04.08.201414:35

Кои са най-смешните женски навици?

Понеделника стартирахме със смях по отношение на мъжете, така че – за да е честно – във вторник продължаваме с женските навици, които могат да предизвикат неконтролируеми пристъпи на веселие. Ще имаме и най-добрите съветници по въпроса – Лео и Играта, които ще ни гостуват, за да представят новото си съвместно парче... прочети още »
01.08.201417:16

С кои спортове ще влезем във форма най-бързо?

За да започнем седмицата с ударна доза забавление, в понеделник ще дискутираме десетте неща, които винаги правят мъжете смешни. На помощ със самоирония и голяма усмивка ще ни се притече Любо Киров, чиято нова песен "Знам” ще прозвучи за първи път в ефира ни точно в понеделник, както и режисьорът Стилиян Иванов – вече готов с... прочети още »
01.08.201410:59

Любо представя новото си парче "Знам" в Радио FM+

Любо Киров има нова песен в радиоефира и, разбира се, нямаше как да не пожелаем да ни разкаже повече за нея. Музиката е дело на китариста Боян Христов, познат от бойбандата 032,. а автор на текста е самият певец. По видеоклипа e работил режисьорът Васил Стефанов.    Чуйте разговора му с Ива на 4 август, след 12ч., в който той ще... прочети още »
31.07.201415:55

Най-добрите роли на Scarlett Johansson

По повод на излизането на новия филм на Люк Бесон – "Люси”, с участието на Скарлет Йохансон, този петък Зорница Аспарухова ще се зарови в най-добрите роли на актрисата, ще проследи филмите й тази година и ще ни каже някои интересни факти за нея.    Вас пък като истински кино-маняци ние ще си разменяме култови... прочети още »
30.07.201414:13

Завръщат ли се извивките на плажа?

Завръщат ли се извивките на плажа? Темата ни в четвъртък е завихрена около онази женственост, която заковава очите и мечтите на мъжете. Коя своя извивка най-много харесвате и бихте ли се лишили от своята женственост в името на модерното плоско – това ще бъдат поводите за вашите откровения. А в ефир ще премерим мерките на Татяна –... прочети още »
30.07.201409:39

Миро гостува на Ива, за да представи "Скочи над мен"

Новият проект на Миро "Скочи над мен" е с участието на варненския рапър Dim4ou. Музиката е на самия Миро и Светлин Къслев a.k.а StarLight, а текстът е съвместно творение на тримата. Авторите правят тази песен вдъхновени от силата на човешкия дух  и от онези крайни моменти на проявата му, в които изпитваш страхопочитание и... прочети още »
29.07.201415:42

Коя е най-древната професия и защо?

Коя е най-древната професия и защо? Ива твърди, че е тази на журналиста, защото открай време хората са били любопитни да знаят какво и защо се случва. Маги Гигова ще настоява за първенството на професионалната любовчийка и ще направи анализ на статута и регламентите за проституцията по света в нейната "Неохраняема... прочети още »
28.07.201416:17

На морето: как и ние да сме отпочинали, и децата - щастливи?

Как се разкарват досадниците на плажа, за да могат спокойно да си крещят и играят децата – това ще разкаже репортерът Иван Черкезов, а централната ни тема е "С деца на море”.  Приемаме и вашите съвети как да успеем да си починем и същевременно децата ни да бъдат щастливи по време на почивката.   Белгиецът Тим... прочети още »
08.07.201414:28

Кое е точното време за "големия въпрос"?

След като в последните дни говорихме за любов и храна, в сряда е ред думата да вземе виното! Петя Минкова – собственик на винарска изба, ще ни разкаже за любовта си към божествената напитка на траките и майсторлъка на да направиш едни от най-добрите български марки вино.   Милена Динкова ще говори по темата за такта в любота и... прочети още »
07.07.201413:27

"Аполония" празнува 30-годишен юбилей

Готвенето е изкуство! Ако смятате, че не сте добри в кухнята, това е защото не сте се вдъхновили достатъчно. Писателите като кулинари представя сборника "Истории от кухната”, който ще бъде представен в студиото от един пиар-кулинар – Ива Екимова.   Фотографите Богданов и Мисирков ще представят изложба, посветена на... прочети още »
04.07.201412:46

Кои са най-ефективните и приятни спортове за летния сезон?

Ако трябва да станете апостол на една от българските букви – коя би била тя? Това е темата ни в понеделник, а поводът за нея – гостуването на Людмила Филипова по повод новата й книга "Войната на буквите”.   Близнаците Роден и Петър Теодосиеви ще гостуват в рубриката "Млади и успешни в България” като... прочети още »