Ива от сутрин до обед

07.03.201413:56

Вярвате ли във връзката между астрологията и бизнеса?

Вярвате ли във връзката между астрологията и бизнеса? Можете да споделите своя личен опит по темата, а съвсем професионално по въпроса ще говори астрологът Краси Кирчева.   Главният организатор на Форум КЛЮЧ Александър Куманов ще ни запознае с идеята на събитието "Сподели промяната”. Основната цел на форума е да провокира... прочети още »
06.03.201414:17

Какво трябва да направят мъжете, за да разберат какво чувстват жените?

Какво наистина трябва да направят мъжете, за да разберат какво чувстваме ние?  Докато събира вашите предложения, Ива ще даде думата и на Камен Алипиев – Кедъра. Той е един от участниците в състезанието на високи токчета, в който мъже влизат буквално в женските обувки, като част от протест срещу насилието над жени.   Тако... прочети още »
05.03.201418:52

Смятате ли, че мястото на бащата е в родилната зала и защо?

Четвъртъкът си има своя главен герой и това е Тео Койчинов. Той ще разкаже за най-новата и важна роля в живота си – тази на татко на малкия Стефан и ще сподели защо е направил избора на присъства на ражднето. Смятате ли, че мястото на бащата е в родилната зала и защо – това е темата на предаването.   Специално от Англия... прочети още »
04.03.201415:33

Вярно ли е, че единият винаги обича повече?

На 5 март започва поредният ремонт на трасе в столицата и придвиждането стана като в авториалити на абсурда. Смятате ли, че трябва да се стегнем и изпълним с търпение, защото промените си струват, или хаосът преобладава над стратегията за обновяване на София?   Милена Динкова засяга темата за степента на обичането и даването в една... прочети още »
28.02.201413:33

Kои са най-големите възходи и падения на българската държава?

По случай националния празник ви питаме кои според вас са най-големите възходи и падения на българската държава през близо 14-вековната й история – тази тема ще дискутираме и с икономиста, журналистика и политика Румен Данов, автор на книгата "Българските освобождения”.   Още в 8 сутринта Зу ще ни усмихне в студиото... прочети още »
27.02.201416:03

Вики и Десо от Мастило за новите си проекти и лейбъл

Този петък ефира потъва в Мастило заради очарователното участие на Вики и Десо от групата. Те ще разкажат за новата си работа, ще пеят на живо в ефир – запазена марка на шоуто и ще представят своя лейбъл за млади музиканти.   Ще чуете големия победител от коледната игра на Bulgaria Mall – Любомира Бончева, за да разберете... прочети още »
26.02.201417:14

Имате ли скрити таланти, които искате да извадите наяве?

Имате ли скрити таланти, които искате да извадите наяве? Започваме нашето си риалити шоу, в което всеки ще има публика затова, което до този момент е криел от света. Поводът е Марта Вачкова, която започва ново авторско шоу навръх имения си ден – 1 март. В него всички гости ще имат две основни качества – да са й лично много... прочети още »
25.02.201417:07

Възможно ли е едновременно духовно и финансово благоденствие?

Дийпак Чопра идва в България. Един от най-големите духовни учители на съвремието ще изнесе своята първа лекция не само у нас, но е за Източна Европа на тема – “Бъдещето на добруването”. Това определя и темата ни – възможно ли е да се постигне едновременно духовно и финансово благоденствие и вие успявате... прочети още »
24.02.201414:16

Kое е или беше любимото ви изобретение в отглеждането на дете?

Как се гледат близнаци, особено ако двамата винаги вървят в различни посоки – това ще разберем от Лео Бианки в рубриката "Трима мъже в люлката”. А по този повод ви питаме – кое е или беше любимото ви изобретение в отглеждането на дете?   Защо музиката на Queen продължава да живее? За гениалността на групата и... прочети още »
21.02.201415:27

В какво се превръщат мечтите, особено ако са ученически?

В какво се превръщат мечтите, особено ако са ученически и нямат намерение да посърват с годините? Поводът да се върнем назад към времето, когато всяко училище имаше банда, е младата група PSS, която е тръгнала от класната стая и вече прави своята сериозна заявка за рок присъствие с песента "Мечта".   Също много млада, но и... прочети още »
20.02.201418:03

Ставате ли за авантюристи наистина?

Ускоряване на пулса, рязко сърцебиене, тръпки по гърба... това не е преживяването на герой от трилър, а на всеки, пристрастен към гледането на сериали. Повече за това интересно проучване ще разберете от Зорница Аспарухова, както и за нагадвите на британската филмова академия, скандалите около церемонията Оскар през годините и разбрира се... прочети още »