Кино

25.07.202316:58

Том Круз се разходи по Капалъ Чарши

Холивудският актьор Том Круз и известният режисьор Кристофър Маккуори пристигнаха в Истанбул, където заснемат дългоочакваната втора част на "Мисията Невъзможна: Пълна разплата". Екипът на филма е посетил емблематичния Капалъ Чарши (Големия базар), за да проучи местата и да подготви сцената за адреналинови екшън... прочети още »
24.07.202315:14

Диетата на Килиън Мърфи за "Опенхаймер"

Актьорът Килиън Мърфи ядял по един бадем на ден, за да отслабне и да се доближи физически до героя, който е трябвало да изиграе – Дж. Робърт Опенхаймер, теоретичен физик и баща на атомната бомба.   47-годишният актьор от популярния сериал "Peaky Blinders" отказва да влиза в подробности за това как е отслабнал за... прочети още »
21.07.202314:52

Звезди се присъединиха към стачката на американската Гилдия на...

Гилдията на екранните актьори и Американска федерация на телевизионните и радио артисти разтърси Холивуд с решението си да стачкува едновременно с Гилдията на сценаристите.    Звезди в киното и телевизията започнаха да изразяват подкрепата си за движението. Очаква се много други да се присъединят към протестите през следващите... прочети още »
18.07.202309:53

Битката за оцеляване на човечеството започва със...

Живеем в бъдещето. С все по-дълбокото навлизане на Изкуствения интелект (ИИ) във всевъзможни сфери от живота ни, част от ранните пророчества на майсторите на научнофантастичния жанр са вече реалност, а заедно с това растат и опасенията за възникването на криза, която би могла да доведе до краха на човечеството.    Свят, в който... прочети още »
17.07.202312:05

Открийте човека зад музиката с "Боб Марли: One Love"

През 2024 Холивуд отдава почит на легендарния изпълнител с биографичния филм "Боб Марли: One Love", който ще ни пренесе в заредения с емоция живот и музикална кариера на легендата.   Първият трейлър на многообещаваща продукция повдига завесата към невероятното пътуване, което изминава Боб Марли от скромните ранни дни в... прочети още »
14.07.202312:49

"Наследници" и "Последните оцелели" получиха...

Номинациите за наградите "Еми" за 2023 година бяха обявени официално от председателя и главен изпълнителен директор на Телевизионната академия Франк Шерма обяви списъка с номинираните за В битката за т.нар. телевизионни Оскари водят хитовите сериали  "Последните оцелели" ("The Last of Us") и... прочети още »
13.07.202316:24

Новият филм на Джони Деп открива кинофестивал у нас

Скоро предстои българската премиера на новия филм с Джони Деп в централната роля. Това е завръщането на кинозвездата, който след скандалите с бившата си съпруга Амбър Хърд бе низвергнатат от Холивуд за известно време.    След като откри фестивала в Кан, "Жана дю Бари: фаворитката на краля", ще бъде откриващото заглавие... прочети още »
13.07.202309:39

Брад Пит не остарява, стана пилот от Формула 1

Брад Пит просто не остарява. Това са коментарите след като в неделя звездата направи кръгче на пистата "Силвърстоун" с истински болид от Формула 1.    Актьорът в момента снима филм за Формула 1, продуциран от състезателят Люис Хамилтън. Брад бе забелязан в компанията на световните шампиони Люис Хамилтън и Макс... прочети още »
11.07.202313:29

По кината наесен: Кошмарите започват с "Нощна смяна във...

Този октомври сме канени в развлекателния център на Мечока Фреди. Заедно ще ни е толкова забавно! Но дали?    Пригответе се за най-смразяващото кинопреживяване тази есен – продуцентът на хитовете "Черният телефон" и "М3ГАН", Джейсън Блум, обединява сили със създателя на превърналата се в световен... прочети още »
10.07.202309:14

Епичен криминален епос събира Леонардо ДиКаприо и Робърт де Ниро

На 20 октомври е време за нова киноистория – гигантът в индустрията Мартин Скорсезе за първи път събира легендарните Леонардо ДиКаприо и Робърт де Ниро в свой проект – "Убийците на цветната луна". Бруталната историческа трагедия, в която истинската любов се пресича с неописуемо предателство, вече обра овациите на... прочети още »
06.07.202315:04

"Идолът" бе обявен за най-лошия сериал

"Идолът" с дъщерята на Джони Деп и The Weeknd получи поредната негативна рецензия.  The Telegraph направи много язвителна оценка след финала на сериала "Идолът", като го нарече най-лошата продукция на годината и "потенциална гавра за вековете". Сериалът с Лили-Роуз Деп и Абел Тесфайе (по-известен като The... прочети още »