Кино

31.10.202309:49

10 нови хорър филми, перфектни за гледане на Хелоуин

Днес е нощта на магьосниците и тиквените фенери! Как да се подготвим за Хелоуин? С подходящ грим и избор на герой, на който да се маскираме и още нещо...   Най-популярните костюми за Хелоуин 2023 - очаква ни "Барбиуин"   Да изберем точния филм, който да гледаме! Ето и списък за 1-те най-нови хорър филми за... прочети още »
30.10.202310:15

Сбогом, Чандлър Бинг: отиде си актьорът от "Приятели"...

Актьорът Матю Пери, който изигра Чандлър Бинг в хитовия американски сериал "Приятели", е бил намерен мъртъв в дома си на 54-годишна възраст, съобщава БТА. Актьорът е бил намерен мъртъв в джакузито в дома си в Лос Анджелис.На мястото не са открити следи от насилие.   Матю Пери беше звездата на епохалната телевизионна комедия... прочети още »
26.10.202313:01

Потвърдено: ще има трета част на мюзикъла "Mamma Mia"

Новината, че ще има продължение на хитовия мюзикъл "Mamma Mia", беше съобщена от комика Алън Кар по време на участие в шоуто "Capital Breakfast": "Е, имам ексклузивна новина за вас, продуцентката Джуди Креймър каза, че ще участвам в "Mamma Mia" 3!" и продължи: "И понеже беше изпила няколко чаши... прочети още »
17.10.202314:32

Рая Белева е съпругата на Асен Блатечки в "Клетката"

И красивата актриса Рая Белева се присъедини към звездния състав на най-актуалния сериал на Нова ТВ "Клетката".    Рая, която до момента е позната предимно в комедийното си амплоа, сега поема ролята на един силно драматичен образ - този на бившата съпруга на героя на Асен Блатечки.    "Може би много... прочети още »
11.10.202315:36

Отново разследваме с Монк - този път на голям екран

На 8 декември е официалната премиера на "Последният случай на г-н Монк". Филмът за Монк е на път към големия екран!   Отново в ще видим любимите герои в същия актьорски състав: Тони Шалуб като титулярния герой, също и Тед Ливайн като инспектор Лиланд Стотълмайер, Джейсън Грей-Станфорд като вечно объркания Ранди Дишър и,... прочети още »
09.10.202314:48

Ел и Дакота Фанинг - от другата страна на камерата във филм за...

Сестрите Ел и Дакота Фанинг ще заснемат филм по книгата на Парис Хилтън "Париж: Мемоар". Актрисите ще бъдат и изпълнителни продуценти, като все още се очаква да се обяви актьорският състав.   Филмът ще покаже историята на една бизнесдама, както и пътя ѝ към славата. "Фокусирах се върху ключовите аспекти от живота ми,... прочети още »
06.10.202310:11

Запознаваме се с нова легенда в екшъна "Аргайл:...

Шпионският жанр в киното има своите неоспорими легенди – Джеймс Бонд, Итън Хънт, Джордж Смайли, Джейсън Борн, Хари Хат, Джони Инглиш... Този февруари обаче те ще трябва да направят място в редиците си за едно ново величие – супершпионина Аргайл.      Режисьорът на култовите "Шут в г*за!" и... прочети още »
06.10.202309:47

Майкъл Фасбиндер припознава историята на своята майка в...

Само преди три месеца "Уроците на Блага" на реж. Стефан Командарев спечели "Кристален Глобус" на Международния филмов фестивал в Карлови Вари. Ели Скорчева взе наградата за най-добра женска роля, която ѝ бе връчена лично американската актрисата Робин Райт.   Само преди месец стана ясно, че филмът продължава напред... прочети още »
27.09.202316:38

"Добрият шофьор" на Тонислав Христов възхити актьор на...

След успеха в Рим, където впечатли и актьора на Фелини Джузепе Босио ("Roma”), "Добрият шофьор" на Тонислав Христов потегля в кината у нас на 3 ноември.    Непосредствено преди това игралният дебют на режисьора на "Пощальонът" (номинация за Европейските филмови награди ("Европейски... прочети още »
25.09.202314:31

Нина Добрев се преструва, че е тежко болна, за да си върне...

Нина Добрев е звездата в нов филм - "Болното момиче".    "People" публикува ексклузивния трейлър за предстоящата комедия режисьорката Дженифър Крам, която е и сценарист на филма. Историята е за жена, която лъже, че има рак в отчаян опит да се събере отново със приятелките си, с които сякаш се отчуждават,... прочети още »
21.09.202316:54

"Игрите на глада: Балада за пойни птици и змии" показва...

Вижте възхода на властта! На 17 ноември, само в кината, се завръщаме в суровия антиутопичeн свят на Панем с "Игрите на глада: Балада за пойни птици и змии".     Създадена по световния бестселър на Сюзан Колинс, впечатляващата епична екранизация разказва вълнуващата история за покваряването на младия Кориолан Сноу,... прочети още »