Кино

30.05.202315:10

Залогът е самото бъдеще в "Мисията невъзможна: Пълна...

На 14 юли супершпионинът Итън Хънт се завръща в кината, а това означава само едно: очаква ни незабравим киноспектакъл, какъвто само неповторимият Том Круз и една от най-добрите и успешни филмови поредици могат да ни поднесат.    След огромния успех на "Мисията невъзможна: Разпад" и "Топ Гън: Маверик", Круз и... прочети още »
23.05.202308:37

"Идолът" скандализира Кан

Новият сериал на HBO "Идолът", в който актьорския си дебют прави музикалната звезда The Weeknd, скандализира Кан.  Първите два епизода предпремиерно бяха показани на фестивала на Лазурния бряг, но шокираха публиката с твърде откровени сцени на голота, секс и маструбация, пише изданието за кино Variety.  Правейки... прочети още »
22.05.202314:12

"Малката русалка" оживява по-различна отвсякога

На 26 май се гмурваме в един от най-обичаните приказни светове на Дисни с "Малката русалка", под вещото ръководство на номинирания за Оскар Роб Маршал ("Карибски пирати: В непознати води", "Вдън горите").   Историята на очарователната Ариел оживява на големия екран с изключително амбициозна и... прочети още »
19.05.202313:23

Изненадаха Харисън Форд в Кан, той се развълнува дълбоко

Харисън Форд получи голямо признание на фестивала в Кан. Снощи на Лазурния бряг ексклузивно беше излъчен новият филм от сагата "Индиана Джоунс и реликвата на съдбата". Във филма Форд прави последното си превъплъщение в ролята на прочутия археолог. Преди прожекцията, директорът на фестивала Тиери Фремо подходи нестандартно,... прочети още »
17.05.202314:11

Джони Деп се просълзи в Кан, бурно аплодиран

Джони Деп не успя да скрие емоциите си и се просълзи на фона на продължителните аплаузи за новия му филм "Жана дю Бари". Френската лента откри фестивала в Кан, а ролята на спорния френски крал върна Деп в голямото кино. Това е първата му голяма роля след шумния съдебен процес с бившата му съпруга Амбър Хърд. Заради твърденията, че... прочети още »
16.05.202308:07

Започва кинофестивалът в Кан, ето най-горещите премиери

Двадесет и един филма ще се съревновават за голямата награда "Златна палма" на най-престижния европейски филмов фестивал, който започва тази вечер в Кан.  Сред тях са "Съвършени дни" на Вим Вендерс, "Старият дъб" на Кен Лоуч, "Миналото лято" на Катрин Брея и "Чудовище" на Хирокадзу... прочети още »
11.05.202309:29

Мария Бакалова с нова роля в шпионски екшън с Жан Рено

Номинираната за награда "Оскар" българска актриса Мария Бакалова, френската кинозвезда Жан Рено, Тай Симпкинс, познат на публиката от "Джурасик свят", и Кони Нилсен, участвала в "Гладиатор", са звездите в новия екшън "Birdseye" ("Птичи поглед").    Сценарият е вдъхновен от... прочети още »
05.05.202310:42

Излезе първият трейлър на продължението на епоса "Дюн"

Warner Bros и Legendary пуснаха първия официален трейлър на дългоочакваното продължение на научнофантастичната сага "Дюн". Режисьор на лентата е Денис Вилньов, а действието продължава да се развива на Аракис, най-опасната и най-песъчливата планета във Вселената. В "Дюн 2" Пол (Тимъти Шаламе) работи заедно с Чани... прочети още »
28.04.202311:40

Актрисата Мерил Стрийп спечели наградата "Принцесата на...

Холивудската звезда и носителка на Оскар Мерил Стрийп спечели престижната испанска награда "Принцесата на Астурия" в областта на изкуствата, съобщават световните агениции.    Журито отбеляза, че през почти петте си десетилетия на екрана Стрийп е "развила блестяща кариера, която е вдъхнала живот на пълнокръвни и... прочети още »
26.04.202309:04

Дженифър Лорънс се завръща след майчинството със секси комедия

Дженифър Лорънс показа страхотна форма, докато позира на фестивала CinemaCon в Лас Вегас. Актрисата представи новия си филм "No Hard Feelings", който ще излезе това лято.  32-годишната носителка на Оскар много рядко се появява на светски събтия, а напоследък се фокусира върху личния си живот още повече, след като с партньора... прочети още »
25.04.202312:07

"Хари Потър" и "Игра на тронове" получават...

"Хари Потър" - вече като сериал и "Игра на тронове" ще заживеят в новосъздадената стрийминг платформа Max.   Warner Bros. Discovery обяви подробности за новата платформа, която ще комбинира съдържанието на HBO Max и Discovery+  на едно място. Обединената платформа ще предлага най-доброто от двете услуги на... прочети още »