Кино

14.07.202312:49

"Наследници" и "Последните оцелели" получиха...

Номинациите за наградите "Еми" за 2023 година бяха обявени официално от председателя и главен изпълнителен директор на Телевизионната академия Франк Шерма обяви списъка с номинираните за В битката за т.нар. телевизионни Оскари водят хитовите сериали  "Последните оцелели" ("The Last of Us") и... прочети още »
13.07.202316:24

Новият филм на Джони Деп открива кинофестивал у нас

Скоро предстои българската премиера на новия филм с Джони Деп в централната роля. Това е завръщането на кинозвездата, който след скандалите с бившата си съпруга Амбър Хърд бе низвергнатат от Холивуд за известно време.    След като откри фестивала в Кан, "Жана дю Бари: фаворитката на краля", ще бъде откриващото заглавие... прочети още »
13.07.202309:39

Брад Пит не остарява, стана пилот от Формула 1

Брад Пит просто не остарява. Това са коментарите след като в неделя звездата направи кръгче на пистата "Силвърстоун" с истински болид от Формула 1.    Актьорът в момента снима филм за Формула 1, продуциран от състезателят Люис Хамилтън. Брад бе забелязан в компанията на световните шампиони Люис Хамилтън и Макс... прочети още »
11.07.202313:29

По кината наесен: Кошмарите започват с "Нощна смяна във...

Този октомври сме канени в развлекателния център на Мечока Фреди. Заедно ще ни е толкова забавно! Но дали?    Пригответе се за най-смразяващото кинопреживяване тази есен – продуцентът на хитовете "Черният телефон" и "М3ГАН", Джейсън Блум, обединява сили със създателя на превърналата се в световен... прочети още »
10.07.202309:14

Епичен криминален епос събира Леонардо ДиКаприо и Робърт де Ниро

На 20 октомври е време за нова киноистория – гигантът в индустрията Мартин Скорсезе за първи път събира легендарните Леонардо ДиКаприо и Робърт де Ниро в свой проект – "Убийците на цветната луна". Бруталната историческа трагедия, в която истинската любов се пресича с неописуемо предателство, вече обра овациите на... прочети още »
06.07.202315:04

"Идолът" бе обявен за най-лошия сериал

"Идолът" с дъщерята на Джони Деп и The Weeknd получи поредната негативна рецензия.  The Telegraph направи много язвителна оценка след финала на сериала "Идолът", като го нарече най-лошата продукция на годината и "потенциална гавра за вековете". Сериалът с Лили-Роуз Деп и Абел Тесфайе (по-известен като The... прочети още »
05.07.202315:56

Ръсел Кроу обмисля да се пенсионира

Ръсел Кроу даде интервю, в което каза, че наближава 60 години и се чуди дали не е време да се откаже от актьорството.   Родената в Нова Зеландия звезда е прекарал последните четири десетилетия като активен актьор, но сега, когато наближава 60 години, се чуди дали не е време за следващата глава в живота му, съобщава... прочети още »
03.07.202313:54

Виетнам забрани излъчването на предстоящия филм "Барби"

Виетнам забрани излъчването на предстоящия филм "Барби" по кината заради сцени с карта, показваща претенциите на Китай към територии в Южнокитайско море. Фентъзи комедията за известната кукла, режисирана от Грета Геруиг и с участието на Марго Роби и Райън Гослинг, беше предвидена за национална премиера във Виетнам на 21 юли -... прочети още »
30.06.202315:25

"Дюн: Част 2" представи новия си трейлър и още звездни...

"Дюн" е един от най-успешните и награждавани филми, излезли през 2021 г. Последната пълнометражна филмова адаптация на любимия научно-фантастичен роман на Франк Хърбърт е на режисьора-визионер Дени Вилньов (Блейд Рънър: 2049) и може да се похвали със звезден състав. Неговото продължение "Дюн: Част 2", се стреми да... прочети още »
28.06.202315:06

Кевин Спейси се изправя пред съда в Лондон

Носителят на "Оскар" Кевин Спейси ще се изправи пред съда по обвинения в сексуални посегателства срещу четирима мъже. 63-годишният актьор трябва да се яви лично в кралския съд в Саутуърк за четириседмичния процес. Срещу него са повдигнати 12 обвинения в сексуално посегателство, непристойно поведение и склоняване на лице към... прочети още »
27.06.202309:00

Последният "Индиана Джоунс" с Харисън Форд идва този петък

"Индиана Джоунс и реликвата на съдбата" е достойният завършек на сагата, който зрителите и легендата Харисън Форд в ролята на прочутия археолог заслужават.   Инди за последен път ще нахлупи иконичната си шапка, за да се впусне по следите на могъщ артефакт, който позволява на притежателя си да контролира времето и... прочети още »