Кино

05.04.202315:07

Ето защо Хари Стайлс отказа ролята на принц Ерик в "Малката...

Режисьорът Роб Маршал разкри защо звездата Хари Стайлс е отказал да изиграе принц Ерик в предстоящата игрална адаптация на "Малката русалка".    Ето какво каза Маршал: "Срещнахме се с него. Той е прекрасен. Какъв прекрасен човек!", сподели режисьорът пред Entertainment Weekly. "Но в края на деня той... прочети още »
05.04.202309:04

"Пазители на галактиката" идва след месец, саундтракът...

Остава един месец до излизането на третия и последен филм от франчайза на Marvel "Пазители на галактиката". Филмът ще излезе по световните екрани на 5 май. Сюжетите от комиксовата вселена имат милиони почитатели, а това е една от най-любимите на феновете поредица. "Пазителите" никога не са се взимали насериозно,... прочети още »
04.04.202312:34

Новият "Индиана Джоунс" излиза след месец в Кан

Световната премиера на петата част от поредицата за приключенията на Индиана Джоунс ще бъде на на 76-ото издание на кинофестивала в Кан, предадоха световните медии, като цитираха организаторите на събитието. Продукцията се казва "Индиана Джоунс и часовникът на съдбата" ("Indiana Jones and the Dial of Destiny") и ще бъде... прочети още »
04.04.202310:18

HBO разработва нов сериал за Хари Потър

HBO Max потвърди, че планира да създаде нов телевизионен сериал за детето-магьосник Хари Потър.   Сериалът ще бъде базиран на романите на Дж. К. Роулинг и не става въпрос за спин-оф на историята, като "Фантастични животни" например. Преговорите обаче са във все още начален стадий.    Ако стрийминг платформата... прочети още »
31.03.202316:04

Дензъл Уошингтън влиза в "Гладиатор 2"

Знаменитият режисьор Ридли Скот избра една от най-ярките холивудски звезди - Дензъл Уошингтън, за една от главните роли в дългоочакваното продължение на кинохита "Гладиатор".  В момента текат подготовките за суперпродукцията, която се очаква да излезе по кината в края на 2024 година. Първият филм от 2000 г. донесе на... прочети още »
30.03.202312:00

Хорър-комедията "Ренфийлд" впива зъби в нас през април...

Този април е време... да хапнем! Само в кината впиваме зъби в "Ренфийлд" – изключително оригинална хорър комедия, която ще придаде съвсем ново значение на израза "токсична връзка" и ще ни разкрие, че абсолютното злото не владее вечността без малко помощ.    Звездата от "Лудия Макс: Пътят на... прочети още »
29.03.202314:56

Съкращават сериала "Домът на дракона"

Вторият сезон на сериала "Домът на дракона" ще се състои от 8 епизода вместо от 10, както първия. Ръководството на стрийминг услугата HBO е решило да намали броя на епизодите поради промени в сценария. Предполага се, че създателите на сериала вече планират трети сезон, съобщава Deadline. Порталът пише, че изпълнителният... прочети още »
28.03.202309:16

"Dungeons and Dragons: Разбойническа чест": неочакваният...

Създаденият по едноименната ролева игра от 1974 година "Dungeons and Dragons: Разбойническа чест" е най-гледаният филм по кината у нас.   Приключенската екшън-комедия с Крис Пайн, Мишел Родригес и Хю Грант е гледана от 8 825 зрители и има 120 767 лева приходи от тях за първите три дни в кината.     На... прочети още »
24.03.202313:23

Том Круз зад кадър на най-опасната каскада досега, българка е част...

Кинозвездата Том Круз продължава да надскача лимитите - дори своите собствени. С всеки следващ филм той се стреми да предложи на зрителите нещо още по-атрактивно, екстремно, а дори и невиждано досега.    За дългоочаквания филм "Мисията невъзможна: Пълна разплата - част първа", Том Круз изпълнява каскада, за която... прочети още »
23.03.202310:05

Големият финал на хитовия сериал "Вина" е тази вечер по...

Броени часове делят зрителите на Българската национална телевизия до големия финал на завладяващия сериал "Вина", който през изминалите 11 седмици е сред водещите програми в ефира на обществената телевизия.    Напрежението и емоциите около бъдещето на винарната ще достигнат своята връхна точка в последния епизод... прочети още »
21.03.202312:04

Сериалът "Властелинът на пръстените" обяви нови лица в каста

Средната земя има нови жители. Актьорите Сиаран Хиндс, Рори Киниър и Таня Муди се присъединиха към актьорския състав на "Властелинът на пръстените: Пръстените на властта" преди старта на втория сезон на сериала, обяви Prime Video. Хайндс, Киниър и Мууди ще участват в предстоящия сезон, който в момента се снима в Обединеното... прочети още »