Кино

22.06.202316:21

Започва вторият сезон на "И просто ей така"

Актрисата Сара Джесика Паркър за пореден път обува токчетата на емблематичната си героиня Кари Брадшоу. Тя отново е необвързана, но вече не толкова млада жена в Ню Йорк, след като съпругът ѝ (Тузара) почина в първия сезон на продължението на култовия сериал от 90-те "Сексът и градът".    Изрязаха Крис Нот от финала на... прочети още »
21.06.202314:14

Кевин Костнър и Морган Фрийман продуцират филм в Румъния

Кевин Костнър и Морган Фрийман са в Румъния, за да продуцират "Сивата къща" - историческа драма за три жени, основали първата шпионска мрежа в Америка.    Снимките ще продължат до август, а шестте епизода на минисериала ще бъдат излъчени догодина, съобщава life.dir.bg. "Сивата къща" е неразказана истинска... прочети още »
19.06.202315:58

"Игра на калмари 2" обяви актьорския състав за втория сезон

Пригответе се да влезете отново в играта на калмари - хитовият проект на Netflix "Squid Game": Сезон 2 обяви дългоочаквани подробности.    Макар че подробностите за сюжета все още се задържат, съобщенията за каст наскоро заляха социалните мрежи.   В новия сезон на сериала се завръщат Лий Джунг-джъ като Сон... прочети още »
14.06.202312:29

Отлагат продълженията на "Аватар"

Компанията "Уолт Дисни" обяви, че премиерите на следващите три части от франчайза на Джеймс Камерън "Аватар" ще бъдат отложени.   Студиото също така отложи излизането на два блокбъстара от комикс вселената на Marvel "Гръмотевицитe и "Блейд". Оказва се, че продукциите са засегнати от стачката на... прочети още »
09.06.202310:29

Лошите момчета са на снимачната площадка

Уил Смит и Мартин Лорънс отново са в любимите си роли на "Лоши момчета". Актьорите снимат четвъртия филм от полицейската поредица в момента. Нови снимки показаха 54-годишният Смит и 58-годишният Лоурънс в сцена от предстоящия филм, облечени в полицейските си униформи. Емблематичното дуо отново влиза в ролите на детективите Майк... прочети още »
08.06.202315:43

Том Холанд си взима почивка от киното

Том Холанд, известен най-вече с образа на Спайдърмен във филмовата вселена на Marvel, играе Дани Съливан в предстоящия сериал на Apple TV+ "The Crowded Room".   На 27-годишна възраст той е и изпълнителен продуцент на сериала, което бележи значително постижение в кариерата му. Въпреки успеха, Холанд разкри в интервю, че... прочети още »
06.06.202316:17

Съдят актьора Куба Гудинг Джуниър за изнасилване

Актьорът Куба Гудинг Джуниър е изправен пред началото на граждански процес по обвинения, че е изнасилил жена в хотел в Ню Йорк преди 10 години.   Процесът трябва да започне с подбор на съдебни заседатели във федералния съд на Манхатън.   Звездата от "Джери Магуайър" и носител на Оскар се изправя срещу обвиненията,... прочети още »
06.06.202312:59

Страх и смях по пътя към отвъдното с призрачната комедия...

Този юли поемаме по пътя към отвъдното за среща със страховитата, но изключително забавна мистерия "Привидения в къщата".    Филмът, по подобие на световния мегахит "Карибски пирати", е вдъхновен от една от най-популярните и обичани атракции в Дисниленд, и ще предложи на зрителите в киносалоните призрачно... прочети още »
05.06.202312:13

Започнаха снимките на игралния филм за Гунди

В неделя официално бе даден старт на снимките на най-новия български игрален филм "Гунди – легенда за любовта", посветен на великия и обичан футболист от миналото, Георги Аспарухов – Гунди.   Очакваният с огромен интерес проект ще проследи живота на големия спортист - от срещата му с Величка Маркова - Лита, до... прочети още »
02.06.202309:34

Ким Катрал се завръща в ролята на Саманта в продължението на...

Макар и за една нощ, вселената на "Сексът и градът" ще бъде отново цяла.   Variety научи, че Ким Катрал ще повтори своята емблематична роля на Саманта Джоунс във финала на сезон 2 на „И просто ей така“ -  възраждането на „Сексът и градът“ по HBO.   Звездата обаче ще се появи само в една... прочети още »
30.05.202315:10

Залогът е самото бъдеще в "Мисията невъзможна: Пълна...

На 14 юли супершпионинът Итън Хънт се завръща в кината, а това означава само едно: очаква ни незабравим киноспектакъл, какъвто само неповторимият Том Круз и една от най-добрите и успешни филмови поредици могат да ни поднесат.    След огромния успех на "Мисията невъзможна: Разпад" и "Топ Гън: Маверик", Круз и... прочети още »