Кино

05.05.202310:42

Излезе първият трейлър на продължението на епоса "Дюн"

Warner Bros и Legendary пуснаха първия официален трейлър на дългоочакваното продължение на научнофантастичната сага "Дюн". Режисьор на лентата е Денис Вилньов, а действието продължава да се развива на Аракис, най-опасната и най-песъчливата планета във Вселената. В "Дюн 2" Пол (Тимъти Шаламе) работи заедно с Чани... прочети още »
28.04.202311:40

Актрисата Мерил Стрийп спечели наградата "Принцесата на...

Холивудската звезда и носителка на Оскар Мерил Стрийп спечели престижната испанска награда "Принцесата на Астурия" в областта на изкуствата, съобщават световните агениции.    Журито отбеляза, че през почти петте си десетилетия на екрана Стрийп е "развила блестяща кариера, която е вдъхнала живот на пълнокръвни и... прочети още »
26.04.202309:04

Дженифър Лорънс се завръща след майчинството със секси комедия

Дженифър Лорънс показа страхотна форма, докато позира на фестивала CinemaCon в Лас Вегас. Актрисата представи новия си филм "No Hard Feelings", който ще излезе това лято.  32-годишната носителка на Оскар много рядко се появява на светски събтия, а напоследък се фокусира върху личния си живот още повече, след като с партньора... прочети още »
25.04.202312:07

"Хари Потър" и "Игра на тронове" получават...

"Хари Потър" - вече като сериал и "Игра на тронове" ще заживеят в новосъздадената стрийминг платформа Max.   Warner Bros. Discovery обяви подробности за новата платформа, която ще комбинира съдържанието на HBO Max и Discovery+  на едно място. Обединената платформа ще предлага най-доброто от двете услуги на... прочети още »
24.04.202316:21

Теодор Ушев спечели "Златна палма" на кинофестивала в...

Теодор Ушев спечели голямата награда "Златна палма" за филма "Ф1.618" на кинофестивала в Бевърли хилс. Новината съобщи самият той в профила си във фейсбук.   Продукцията е наградена заради "майсторството на филмовото изкуство, разказването на истории и човечността", съобщава dnevnik.bg. Организаторите... прочети още »
21.04.202315:45

Нов трейлър на "Бързи и яростни 10" разкрива...

Франчайзът "Бързи и яростни" е световна сензация повече от две десетилетия.   През годините поредицата претърпя забележително развитие, но в нито един момент не загърби основните си теми и елементи – бързите коли, вълнуващ екшън, чувството за дълг, свободата и разбира се, семейството. Всичко това, но и много повече... прочети още »
21.04.202310:48

Свалиха обвиненията от Алек Болдуин за фаталния инцидент с Халина...

Обвиненията за непредумишлено убийство срещу Алек Болдуин във връзка със стрелбата на снимачната площадка на филма "Rust" ще бъдат оттеглени. Това заявиха адвокати на актьора.    Доволни сме от решението да се прекрати делото срещу Алек Болдуин и насърчаваме правилното разследване на фактите и обстоятелствата на... прочети още »
20.04.202309:20

Анджелина Джоли си партнира с Хали Бери за първи път в очакван кинохит

След интензивно наддаване между няколко студия, Warner Bros спечели проекта "Maude v Maude" ("Мод срещу Мод"), в който участват звездите Анджелина Джоли и Хали Бери. Роузан Лианг ще режисира, а сценарият е на Скот Мозиер. Бери и Джоли ще бъдат и копродуценти заедно с партньорката на Бери Холи Джетър чрез тяхната компания... прочети още »
18.04.202316:22

"Пазители на галактиката Vol. 3" с предварителна...

Наближава последната - трета част от комикс епопеята "Пазители на Галактиката".   Не са много филмите, които могат да се похвалят с предварителна продажба на билети за премиерата си, но ето че тук най- нетърпеливите фенове могат да гарантират мястото си сред първите, които ще видят епичния и емоционален завършек на... прочети още »
13.04.202311:23

Снимките на втория сезон на "Домът на дракона" започнаха

HBO даде старт на снимките на втория сезон на оригиналния си драматичен сериал на "Домът на дракона" в студио "Leavesden" в Обединеното кралство.   Базирана на "Огън и кръв" на Джордж Р. Р. Мартин, поредицата, чието действие се развива 200 години преди събитията от "Игра на тронове", разказва... прочети още »
11.04.202314:26

Гледаме "Индиана Джоунс и реликвата на съдбата" през юни...

В края на изминалата седмица в Лондон се проведе тазгодишното издание на Star Wars Celebration, на което пред десетки хиляди фенове, събрали се да отпразнуват любимия си франчайз, бяха разкрити подробности за редица проекти от вселената на Междузвездни войни.      Стартът на събитието обаче сензационно беше поставен с... прочети още »