Кино

10.03.202309:25

Кой ще спечели Оскарите тази неделя – финални прогнози

Голямата вечер на холивудското кино е тази неделя, 12 март, когато в "Долби Тиатър" за 95-ти път ще бъдат раздадени най-престижните американски кино награди - Оскарите. Ето финалните прогнози кои ще са фаворитите на вечерта: Според експертите от сп. Variety големият победител ще бъде независимият филм "Всичко навсякъде... прочети още »
08.03.202313:22

Лео Меси става герой в нова анимационна поредица

Нов оригинален анимационен сериал, вдъхновен от аржентинската футболна звезда Лионел Меси е в процес на разработка от Sony Music Entertainment. Емоционалната поредица ще изобрази Меси като дете, сблъсквайки се с препятствия, докато пътува във видеоигра. Продуциран за деца и юноши, а и подходящ за цялото семейство, сериалът ще... прочети още »
06.03.202313:58

Страх и смях с "Привидения в къщата" през юли в кината

Това лято само в кината ще гостуваме на "Привидения в къщата" – страховита, но и много забавна призрачна мистерия, вдъхновена от едноименната, изключително популярна и обичана атракция в Дисниленд.    Ще се запознаем с майка и нейния син, които наемат колоритен екип от "експерти" по духове, за да им... прочети още »
02.03.202316:49

"Писък" се завръща с шестата и най-кървава част

На 10 март правилата се променят. Хорър иконата Гоустфейс се завръща на големия екран с "Писък 6" и за първи път ще се отправи към "града, който никога не спи", за най-напрегнатата и кървава част от иконичната поредица до момента.   Сестрите Саманта (Мелиса Барера) и Тара Карпентър (Джена Ортега), както и... прочети още »
01.03.202312:03

Заминаваме в Италия за най-лудото моминско парти с "Книга за...

Кинолегендите Даян Кийтън, Джейн Фонда, Кандис Бъргън и Мери Стийнбърджън се завръщат на големия екран за нова, незабравима порция любов и забавление в "Книга за възрастни: Глава втора" – дългоочакваното продължение на хита им Книга за възрастни, който през 2018 покори сърцата на зрителите по цял свят.    Този... прочети още »
27.02.202312:38

Продуцентите и актьорите в Холивуд раздадоха наградите си - ето...

На две отделни церемонии през уикенда Гилдиите на продуцентите и на актьорите в Холивуд раздадоха наградите си, седмица преди кулминацията на наградния сезон - Оскарите.   Нзависимият хит "Всичко навсякъде наведнъж" се очертава като големият фаворит, след като спечели водещите награди и на двете церемонии. Филмът, който... прочети още »
24.02.202312:58

Холивуд се подготвя за Оскарите - ето кои са основните претенденти

Холивуд е в очакване на 95-ата церемония "Оскар".   Церемонията ще се проведе в неделя, 12 март, в "Долби Тиътър" в Лос Анджелис, и ще бъде предавана на живо по телевизия Ей Би Си. Ще има и стрийминг в социалните мрежи.    Водещ на шоуто за пореден път е Джими Кимъл. Това е третият път, в който Кимъл... прочети още »
22.02.202313:14

"Красиво бедствие" ни очаква в кината през април

На 14 април любовта е "Красиво бедствие". С идването на пролетта и разбуждането на природата, страстите ще избухнат и в кината с една от най-очакваните и горещи екранизации за сезона.    Продуцентите на "След" и режисьорът на "Секс игри" и "След сблъсъка", Роджър Къмбъл, обединяват сили и... прочети още »
22.02.202310:09

Боно награди Стивън Спилбърг на Берлинале

Фронтменът на групата U2 Боно изненадващо се появи на Международния филмов фестивал в Берлин, за да връчи специалното отличие за цялостен принос на режисьора Стивън Спилбърг, предадоха информационните агенции.    Певецът представи Спилбърг като "една от най-големите клечки в Холивуд", докато връчваше почетната награда... прочети още »
21.02.202316:17

Рей Лиота посмъртно със звезда на Алеята на славата и кинопремиера

Комедиите стават все по-голяма екзотика през последните години, така че феновете на смешно-абсурдните истории да се подготвят за едно кино приключение с полицаи, престъпници, туристи, тийнейджър и огромна дрогирана мечка. Вдъхновен от истинска история от 1985 г. за катастрофирал самолет на наркотрафиканти, от който падат 40 килограма кокаин... прочети още »
20.02.202316:44

Никол Кидман е бавачка-убиец в най-новия си сериал по действителен...

Участието на Никол Кидман в новата екранизация на романа "Нежна песен" предвещава успех по добре позната схема.   Австралийската актриса вече е показала, че се справя впечатляващо с роли в психологически трилъри. Последното й звездно телевизионно участие беше именно в сериал на НВО - "Отмяната" от 2020. Там Кидман... прочети още »