Кино

01.09.202310:04

Джордж и Амал Клуни блестят във Венеция

Джордж Клуни и съпругата му Амал попаднаха в обективите на папараците по време на разходка във Венеция. Както предполагат западните медии, двойката е летяла за откриването на 80-ия филмов фестивал във Венеция. За съжаление тази година много звезди няма да се появят на червените килими заради стачката на актьорите в Холивуд: забранено е... прочети още »
31.08.202315:28

Русия забрани "Барби" и "Опенхаймер" - не...

Холивудските филми "Барби" и "Опенхаймер" не съответстват на целите за опазване и укрепване на традиционните руски духовни и морални ценности.   Това се казва в изявление на руския министър на културата Андрей Малишев, цитирано от руската агенция ТАСС, в отговор на запитване на заместник-говорителя на Държавната... прочети още »
30.08.202316:49

Незабравима семейна сбирка с хаос и хумор в "Моята голяма...

Този септември готови ли сте за семейна сбирка, която няма да забравите?    През 2002 романтичната комедия "Моята голяма луда гръцка сватба" покори сърцата на милиони фенове, нареди се сред най-печелившите филми на всички времена и стартира обичания едноименен франчайз. В центъра на този феноменален успех беше... прочети още »
29.08.202315:07

HBO отряза "Идолът" след един сезон

Сериалът "Идолът", в който Абел Тесфайе (The Weeknd) дебютира на екрана, беше спрян от HBO след едва един сезон.    Драмата привлече много внимание при премиерата си, която се случи на фестивала в Кан, но след това събра доста противоречиви отзиви и в крайна сметка не оправда очакванията на зрителите, а очевидно и... прочети още »
28.08.202315:40

Ким Катрал в "Просто ей така...": 1 милион долара за 74...

Продължението на сериала "Сексът и градът" - "Просто ей така..." не спира да трупа критики от страна на зрителите, като едно от големите им разочарования е, че в новите епизоди го няма любимият им персонаж Саманта Джоунс.   Още по време на преговорите актрисата Ким Катрал обяви, че няма да бъде част от сериала,... прочети още »
25.08.202313:25

Премиерата на "Дюн 2" се отлага заради стачката в Холивуд

Премиерата на "Дюн: Част втора" - един от най-очакваните филми на есента, се отлага чак за 15 март следващата година заради стачката в Холивуд.   Във втората част играят Тимъти Шаламе, Зендая, Ребека Фъргюсън, Хавиер Бардем, Стелан Скарсгард, Флоранс Пю, Леа Сейду. Друга голяма премиера на гиганта "Уорнър Брос",... прочети още »
24.08.202314:35

Уилям Болдуин ще оглави журито на "Сенелибри"

Американската кинозвезда Уилям Болдуин ще се срещне с българската публика в рамките на 9-ото издание на международния кино-литературен фестивал "Синелибри" през октомври.   Популярен актьор, сценарист и продуцент, участвал в десетки филмови продукции с различна жанрова характеристика, известен и като един от четиримата... прочети още »
15.08.202309:56

Марго Роби и колко спечели от "Барби"

Доларите от „Барби“ продължават да текат. Актрисата Марго Роби, която играе главната роля, а и е копродуцент на най-новия блокбъстър на Грета Геруиг, ще спечели около 50 милиона долара от хита в боксофиса. Според Variety, „Барби“ е спечелил колосалните 1,18 милиарда долара в световен мащаб, което го прави вторият... прочети още »
14.08.202315:08

Уди Харелсън направи шокиращо разкритие за баща си

Известният актьор Уди Харелсън наскоро отпразнува своя 61-ви рожден ден. В интервю за "Гардиън" той направи разкритие за семейството си, което изненада мнозина.  Той е роден в Тексас и има двама братя, Джордан и Брет. Те израснали в ужасна бедност и били отгледани от майка си Даян, докато баща им Чарлз рядко присъствал в... прочети още »
10.08.202309:36

Актьорът от "Сексът и градът" Крис Нот: Изневярата е...

Американският актьор Крис Нот, който стана световно популярен с ролята си на Тузара в сериала „Сексът и градът“, за пръв път коментира обвиненията в изнасилвания, отправени срещу него от две жени. Актьорът даде интервю пред USA Today. Той заявява, че срещу него не са заведени никакви наказателни дела и че е влизал в сексуални... прочети още »
08.08.202315:01

"Костенурките нинджа" се завръщат с пълен хаос

Всеки може да създаде безпорядък, но за да сътвориш истински хаос, ти трябват тийнейджъри. А когато това са Костенурките нинджа екшънът е бомбастичен!    На 11 август култовите Леонардо, Микеланджело, Донатело и Рафаело ще превземат кината с "Костенурките нинджа: Пълен хаос" – най-вихреното им приключение до... прочети още »