Кино

30.11.202316:30

Мария Бакалова влиза в кожата на Ивана Тръмп в нов филм

Номинираната на "Оскар" актриса Мария Бакалова е избрана да бъде част от каста в биографичен филм за бизнесмена и бивш президент на САЩ Доналд Тръмп, пише life.dir.bg.     Американските медии обявиха, че именно българката ще се превъплъти в образа на покойната му съпруга Ивана Тръмп, която е и майка на трите му... прочети още »
17.11.202316:32

"Най-добра актриса": Яна Маринова с престижно отличие от...

Яна Маринова спечели награда за "Най-добра актриса" в главна женска роля на международния филмов фестивал в Италия Castelli Romani. Признанието дойде за участието й в "Игра на доверие" на режисьора Мартин Макариев. Тя разделя отличието с хърватската актриса Джейн Александър за филма “Молитва за Юда” на... прочети още »
14.11.202312:13

Какво се договориха актьорите със студиата след 4 месеца стачни...

Профсъюзът на американските актьори постигна предварително споразумение с Алианса на филмовите и телевизионните продуценти (AMPTP), с което се слага край на 118-дневната стачка. SAG-AFTRA - най-големият холивудски профсъюз, представляващ 160 000 филмови и телевизионни актьори, както и Гилдията на американските писатели (WGA), се присъедини... прочети още »
13.11.202309:35

Остават броени дни до последния сезон на сериала...

Наскоро Netflix изненада почитателите на култовия сериал ''Короната'' с първи снимки от последния 6-и сезон. От тогава феновете тръпнат в очакване да застанат пред малкия екран. Това ще се случи само след няколко дни. Новият сезон ще бъде разделен на две части - първата излиза на 16-ти ноември, а втората на 14-ти... прочети още »
06.11.202315:51

Райън Гослинг и Емили Блънт скачат в шеметната екшън комедия...

Каскадьорите са невъзпятите герои на киното – те катастрофират, падат от най-големите височини, взривявани са, застрелвани, запалвани и хвърляни през прозорците само и единствено в името на нашето забавление, но много рядко попадат в светлините на прожекторите. През 2024 обаче това ще се промени и то с гръм и... прочети още »
31.10.202313:46

Актьорите от "Приятели" и семейството на Матю Пери с...

Два дни след внезапната смърт на Матю Пери, неговите колеги от хитовия телевизионен сериал "Приятели" – Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиза Кудроу, Мат Лебланк и Дейвид Шуимър, излязоха със съвместно изявление. "Всички сме толкова съкрушени от загубата на Матю. Бяхме нещо повече от колеги. Ние сме... прочети още »
31.10.202309:49

10 нови хорър филми, перфектни за гледане на Хелоуин

Днес е нощта на магьосниците и тиквените фенери! Как да се подготвим за Хелоуин? С подходящ грим и избор на герой, на който да се маскираме и още нещо...   Най-популярните костюми за Хелоуин 2023 - очаква ни "Барбиуин"   Да изберем точния филм, който да гледаме! Ето и списък за 1-те най-нови хорър филми за... прочети още »
30.10.202310:15

Сбогом, Чандлър Бинг: отиде си актьорът от "Приятели"...

Актьорът Матю Пери, който изигра Чандлър Бинг в хитовия американски сериал "Приятели", е бил намерен мъртъв в дома си на 54-годишна възраст, съобщава БТА. Актьорът е бил намерен мъртъв в джакузито в дома си в Лос Анджелис.На мястото не са открити следи от насилие.   Матю Пери беше звездата на епохалната телевизионна комедия... прочети още »
26.10.202313:01

Потвърдено: ще има трета част на мюзикъла "Mamma Mia"

Новината, че ще има продължение на хитовия мюзикъл "Mamma Mia", беше съобщена от комика Алън Кар по време на участие в шоуто "Capital Breakfast": "Е, имам ексклузивна новина за вас, продуцентката Джуди Креймър каза, че ще участвам в "Mamma Mia" 3!" и продължи: "И понеже беше изпила няколко чаши... прочети още »
17.10.202314:32

Рая Белева е съпругата на Асен Блатечки в "Клетката"

И красивата актриса Рая Белева се присъедини към звездния състав на най-актуалния сериал на Нова ТВ "Клетката".    Рая, която до момента е позната предимно в комедийното си амплоа, сега поема ролята на един силно драматичен образ - този на бившата съпруга на героя на Асен Блатечки.    "Може би много... прочети още »
11.10.202315:36

Отново разследваме с Монк - този път на голям екран

На 8 декември е официалната премиера на "Последният случай на г-н Монк". Филмът за Монк е на път към големия екран!   Отново в ще видим любимите герои в същия актьорски състав: Тони Шалуб като титулярния герой, също и Тед Ливайн като инспектор Лиланд Стотълмайер, Джейсън Грей-Станфорд като вечно объркания Ранди Дишър и,... прочети още »