Радио новини

23.01.201708:23

Ето как да намерим мотивация за успешна работна седмица

Днес в 13ч., в "Шоуто на Калина" отново ще намерим мотивация за една успешна работна седмица с Ясен Николов.    Ще поговорим за това кое ни вбесява, как околните ни нервират, за да "налитаме на бой", кои са бутоните ни? Защото познанието е пътят към това, което ще ни помогне най-много -... прочети още »
18.01.201709:28

Благотворителна инициатива "Подай ръка на различните деца"

Това е мотото на благотворителната инициатива на Сдружение "Асоциация Аутизъм", която на 19 януари 2017 г. в София от 19:30 ч. ще събере под един покрив над 400 добротворци – общественици, политици, популярни личности, музикални изпълнители, кино звезди, хора от различни бизнес сектори, родители на деца с аутистични проблеми,... прочети още »
16.01.201709:00

"Шоуто на Калина" търси отговор какъв е смисълът от...

Днес на гости при Калина Стефанова ще бъде отново фесилитаторът, мотиватор, човекът с голям опит и усмивка - Ясен Николов.     За 16 януари се твърди, че е най-депресиращия ден в годината. Есенцията от празниците се е изпарила, нарушили сме куп обещания за новата година, януари е дълъг и работен, а повечето хора губят желание за... прочети още »
11.01.201716:41

"Еко и леко" представя аудиоверсията на "История...

Повече от век Паисий Хилендарски и неговата "История славянобългарска" представляват канонизирана част от стожерите на българската национална идентичност. Поставени на границата между Средновековието и Новото време, авторът и неговата творба крепят колективната представа за общобългарския цивилизационен избор.   В четвъртък... прочети още »
09.01.201716:56

"Еко и леко" разкрива какво е Акаша и как ни помага да...

Във вторник, 10 януари, на гости в студиото на Калина Стефанова ще ни дойдат Деси и Милуш, които ще разкажат за Акаша.    Според индийската философия, цялата вселена е съставена от два материала, единият от които те наричат Акаша. Той е вездесъщата и всепроникваща субстанция. Всичко което има форма, всичко което е следствие от... прочети още »
05.01.201715:17

"Еко и леко" ваем тяло и душа с интегрално-вибрационни...

Инженер-магистър по енергетика, специалист по PR, джудист, поет, писател, художник, певец... Всички тези свои лица гостът на Калина Стефанова в петък - Христо Божков-AUMENNA, поставя под събирателната шапка на думата "творец".   От 30 години активно се занимава с различни енергийно-вибрационни практики, динамични и... прочети още »
04.01.201714:00

Musicology прави музикален разбор на 2016

Тази седмица в Musicology ще погледнем назад към 2016 и ще си припомним емблематичните заглавия и артисти.   2016 беше година на нови открития в музиката. От Rag'n'Bone Man до Anderson Paak. Ще преговорим имената на новите любимци - Twenty One Pilots, Michael Kiwanuka, Alabama Shakes. 2016 ще остане в историята на музиката и... прочети още »
15.12.201615:48

"Еко и леко" можем да помогнем на гладуващите

В петък на гости на Калина ще дойде Цанка Миланова - изпълнителен директор на Българска хранителна банка.   Мисията на БХБ е да работи за намаляване на разхищаването на годна храна и използването й за дългосрочно хранително подпомагане на нуждаещи се хора. Тя е първата организация в страната, която събира, складира и раздава дарени... прочети още »
14.12.201611:00

"Еко и леко" c рецепта за щастлива и красива бременност

Днес в студиото на Калина ще гостува Десислава Николова - майка и автор на книгата "Щастлива и красива бременност като моята".   "Не ми отне много време, за да разбера, че едно от основните неща, които искам през периода на бременността, е да съм прекрасна, щастлива и доволна от себе си", казва Десислава.... прочети още »
13.12.201611:32

"Еко и леко" програмираме по-добро и успешно бъдеще

В навечерието на Новата 2017 ще поговорим за това може ли човек да програмира по-добро и успешно бъдеще. Програмирането е настройка на нашата вътрешна конституция и убеждения, а не просто планиране.    Днес ще ни гостува Ясен Николов - информационен предприемач с 20-годишен опит, визионер и представител на модерната бизнес... прочети още »
11.12.201622:07

12 декември - ден на национален траур

С решение на правителството 12 декември, понеделник, е обявен за ден на национален траур за жертвите от взривилата се цистерна - част от влакова композиция, в село Хитрино, област Шумен.   В знак на съпричастност програмата на Радио FM+ в понеделник ще бъде без игри и промоции. Екипът изразява искрените си съболезнования на близките... прочети още »