Радио новини

06.02.201708:32

Как да познаеш своя път в работата, когато се препречи Страхът?

Днес с Ясен Николов отново ще посветим часът между 13 и 14 в "Шоуто на Калина" на мотивацията да работим с радост и успех. Този път темата ни е посветена на любовта ИЛИ страха, когато избираме нова работа, стоим на настоящата или решаваме да я сменим.   Когато страхът ти препречва Пътя, на който принадлежиш... но как да... прочети още »
30.01.201710:36

Как да се справяме с излишните амбиции вътре и наоколо?

Днес в 13ч., в "Шоуто на Калина", отново ще се мотивираме за новата работна седмица заедно с Ясен Николов.    Темата ни е: "Как да се справяме с излишните амбиции вътре и наоколо?"Има ли победи без войни и жертви, и може ли вместо на burn out, да го караме на работа с удоволствие и успех?   Калина... прочети още »
24.01.201709:18

"Еко и леко" разкрива тайните на Хюман Дизайна

Днес в "Еко и леко" гостува Лилия Иванова - Хюман дизайн консултант, творец и водещ на групи и събития за себепознание и развитие на личността.    От 7 години Лилия, която описва себе си като консултант по вътрешна красота, осъзнато изследва себе си в необятната тема на личностното развитие и себепознание. За цялото... прочети още »
23.01.201708:23

Ето как да намерим мотивация за успешна работна седмица

Днес в 13ч., в "Шоуто на Калина" отново ще намерим мотивация за една успешна работна седмица с Ясен Николов.    Ще поговорим за това кое ни вбесява, как околните ни нервират, за да "налитаме на бой", кои са бутоните ни? Защото познанието е пътят към това, което ще ни помогне най-много -... прочети още »
18.01.201709:28

Благотворителна инициатива "Подай ръка на различните деца"

Това е мотото на благотворителната инициатива на Сдружение "Асоциация Аутизъм", която на 19 януари 2017 г. в София от 19:30 ч. ще събере под един покрив над 400 добротворци – общественици, политици, популярни личности, музикални изпълнители, кино звезди, хора от различни бизнес сектори, родители на деца с аутистични проблеми,... прочети още »
16.01.201709:00

"Шоуто на Калина" търси отговор какъв е смисълът от...

Днес на гости при Калина Стефанова ще бъде отново фесилитаторът, мотиватор, човекът с голям опит и усмивка - Ясен Николов.     За 16 януари се твърди, че е най-депресиращия ден в годината. Есенцията от празниците се е изпарила, нарушили сме куп обещания за новата година, януари е дълъг и работен, а повечето хора губят желание за... прочети още »
11.01.201716:41

"Еко и леко" представя аудиоверсията на "История...

Повече от век Паисий Хилендарски и неговата "История славянобългарска" представляват канонизирана част от стожерите на българската национална идентичност. Поставени на границата между Средновековието и Новото време, авторът и неговата творба крепят колективната представа за общобългарския цивилизационен избор.   В четвъртък... прочети още »
09.01.201716:56

"Еко и леко" разкрива какво е Акаша и как ни помага да...

Във вторник, 10 януари, на гости в студиото на Калина Стефанова ще ни дойдат Деси и Милуш, които ще разкажат за Акаша.    Според индийската философия, цялата вселена е съставена от два материала, единият от които те наричат Акаша. Той е вездесъщата и всепроникваща субстанция. Всичко което има форма, всичко което е следствие от... прочети още »
05.01.201715:17

"Еко и леко" ваем тяло и душа с интегрално-вибрационни...

Инженер-магистър по енергетика, специалист по PR, джудист, поет, писател, художник, певец... Всички тези свои лица гостът на Калина Стефанова в петък - Христо Божков-AUMENNA, поставя под събирателната шапка на думата "творец".   От 30 години активно се занимава с различни енергийно-вибрационни практики, динамични и... прочети още »
04.01.201714:00

Musicology прави музикален разбор на 2016

Тази седмица в Musicology ще погледнем назад към 2016 и ще си припомним емблематичните заглавия и артисти.   2016 беше година на нови открития в музиката. От Rag'n'Bone Man до Anderson Paak. Ще преговорим имената на новите любимци - Twenty One Pilots, Michael Kiwanuka, Alabama Shakes. 2016 ще остане в историята на музиката и... прочети още »
15.12.201615:48

"Еко и леко" можем да помогнем на гладуващите

В петък на гости на Калина ще дойде Цанка Миланова - изпълнителен директор на Българска хранителна банка.   Мисията на БХБ е да работи за намаляване на разхищаването на годна храна и използването й за дългосрочно хранително подпомагане на нуждаещи се хора. Тя е първата организация в страната, която събира, складира и раздава дарени... прочети още »