Ива от сутрин до обед

09.07.201313:41

Има ли живот след любовта?

На 10 юли се изнасяме на морето, за да празнуваме живота! Ще събудим рано-рано Белослава, за да чуем менюто за нейния рожден ден, който банда от приятели ще празнуват цяла седмица.   Какви са тенденциите при банските този сезон ще ни разкажат Изабел и Альоша. Ще разберете и триковете за още по-съблазнителна фигура чрез подходящо... прочети още »
08.07.201317:24

"Луда мода” - последният спектакъл на Шкумбата

Политик влиза в заведение и сервитьорът го пита: "Маса за вас, господине?” – "Благодаря, ние си носим”, казва политикът. Този, както и още от най-новите политически вицове ще чуете в спектакъла "Луда мода” на Шкумбата, който го играе като за последно и за последно. Защо и кога – ще разберете в предаването.   Момичето с божествен глас -... прочети още »
05.07.201316:08

Как да решаваме конфликти не чрез скандали, а чрез медиация?

И през следващата седмица продължаваме да събираме вашите готини изненади към любим човек или приятел. Ако сте "причинили” незабравими мигове за някой или пък сте били "жертва” на такава любов – споделете ги с нас в страницата "Ива от сутрин до обед”  във ФБ. През цялата седмица ще подаряваме... прочети още »
04.07.201316:29

Планирайте уикенда си с "Ива от сутрин до обед"

Навлязохме в сезона на любовта и разменяме идеи: как да направим готина и луда изненада на любим човек или приятел? Страницата ни във fb "Ива от сутрин до обед” вече се пълни с готини идеи и снимки. Петък е ден за вкусно планиране на уикенда и Зорница Аспарухова отново ще ни препоръча качественото от премиерните филми... прочети още »
03.07.201313:15

Как да направим готина и луда изненада на любим човек?

Навлязохме в сезона на любовта и започваме размяна на идеи: как да направим готина и луда изненада на любим човек или приятел? Споделете свои или чужди хрумки  като снимки и текст във fb страницата "Ива от сутрин до обед”.   Нашата изненада за вас е Орлин Павлов, който ще представи "За ден” - един добре... прочети още »
02.07.201316:15

Как да задържим любовта?

Възможно ли е любовният ви живот да не е дълга история от кратки връзки, а една дълга история от множество незабравими преживявания заедно? Как да задържим любовта – това ще обсъждаме заедно с психолога Милена Динкова.   И ако изкуството да живееш се движи от изкуството да обичаш, то музиката пак има най-много какво да каже по... прочети още »
01.07.201314:57

Има ли общ път между бизнеса и човешките ценности?

Какво се случва с ЦСКА, защо пак сбърка Тезджан Наимова и с какво в спорта да се гордеем  - затова ще говорим в Международния ден на спортните журналисти с един от най-чаровните ни коментатори.   Успяваме ли като общество да намерим общ път между бизнеса и човешките ценности – затова ще си говорим с Деница Абаджиева от... прочети още »
28.06.201317:04

"Ива от джулай морнинг до джулай обед” ще празнува първия ден...

В понеделник предаването ще бъде "Ива от джулай морнинг до джулай обед” и истински ще празнуваме първия ден на юли!   Ще излъчваме пълна със слънце и лято музика, като перла в короната ще бъде Сантра със своя нов летен хит "Късно за романтика”.   В рубриката "Здравето” ще говорим с д-р Росица... прочети още »
27.06.201313:35

Има ли наистина ден, в който се вижда цялата истина за всеки?

В петък празнуваме Видовден. Има ли наистина ден, в който се вижда цялата истина за всеки, и идва ли той за България – това ще бъде голямата ни тема в края на седмицата. Писателят Борислав Геронтиев – автор на книгата "Видовден – преписки и записки”, говори за значението на този ден за всеки от... прочети още »
26.06.201315:22

Във всеки от нас дреме творец, но какво става, когато той изведнъж...

Във всеки от нас дреме по един голям творец. Какво става обаче, когато той изведнъж рязко се събуди? Със сигурност живота ни се преобръща и точно това ще разберем от Ефтим Русев. Дълги години от живота си той работи на високи мениджърски позиции в съвършено материалния свят, когато изведнъж намира повод, време и причина да рисува и за 12... прочети още »
25.06.201314:42

Флиртовете – разкошна игра с щастлив край или капан?

В сряда разделяме студиото на две: едната половина са за шапките на Jay Kay от Jamiroquai, а другата за плодовете на Jessie J. Внимавайте в картинката и във въпросите, защото по един билет за гостуването им в Symphonics’Concerts този уикенд ще бъде за вас.   Флиртовете – разкошна игра с щастлив край или капан? Каним ви на... прочети още »