Ива от сутрин до обед

06.04.201512:30

Има ли наистина неудобни въпроси или само отговорите са неудобни?

Има ли наистина неудобни въпроси или само отговорите са неудобни? Това е темата ни в сряда, когато две шпаги на журналистическата мисъл у нас – Маги Гигова и Ива Дойчинова - ще си поговорят за това кои са наистина неудобните въпроси в интервютата, кога и как се задават и каква е етичната мярка, която определя личностите в тази... прочети още »
03.04.201514:31

Kоя е вашата лична лудост?

"Всеки си е башка луд”, казва народът ни е в понеделник проверяваме буквално правотата на тази фраза. Питаме ви коя е вашата лична лудост и Ива е сигурна, че ще има някой, който стъпва през плочка на тротоара. А психолозите Андрей и Даниел съвсем не на майтап ще представят "Наръчник на психологическото... прочети още »
02.04.201512:47

Какъв тип шофьори сте?

В петък пътуваме съвсем буквално, защото ще си направим тест за това какъв тип шофьори сме. Ива очаква пълни самопризнания, без да отчита броя на точките. А поводът за драйв темата е "Бързи и яростни 7” – последнят филм на Пол Уокър, представен от Зорница Аспарухова.   Заедно със социалната мрежа за добро Ятото ще... прочети още »
01.04.201513:47

Кой се влюбва по-бързо и по-дълбоко – мъжът или жената?

В четвъртък сме на всички арт фронтове, за които можете да се сетите.    Влади Дивизиев ще ни разходи по целия свят, за да си припомним любимата си музика от 90-те години. Анастасия Карнаух ще ни запознае с прелюбопитните биографии на Едит Пиаф, Рафаел Надал и Джон Бон Джоуви, а с критичката Боряна Матеева ще нищим в подробности... прочети още »
31.03.201512:30

Какво е определението за класика според вас?

В сряда празнуваме в истински кралски разкош. Поводът е, че Веско Панталеев-Ешкенази сбъдва мечта – концертът "Royal classics”, с кралския Концертгебау оркестър Амстердам. В тази връзка ви питаме – какво е определението за класика според вас и вие какво определяте така?   Преслава Пейчева ще ни представи едно... прочети още »
30.03.201514:25

Кои са изпълнителите, които винаги сте мечтали да видите и чуете?

Във вторник организираме наш собствен музикален фестивал, на който всеки от вас ще покани изпълнителите, които винаги е мечтал да види и чуе.    Димитър Ганев ще обобщава и мениджира нашия общ Dream fest, а Джеймисън отново ни канят на разговор за здравето и този път темата ни ще бъде коензим Q10.   А Любов Миронова,... прочети още »
27.03.201512:47

Дайте ни проверена от вас рецепта за самолечение

Знаете ли колко полезна може да бъде целувката? А смяната на позата за спане? Понеделник идва със знание за това как можем да излекуваме себе си от световно известния д-р Фредерик Салдман и особено популярният у нас д-р Гайдурков. Това е и нашият въпрос към вас – дайте ни проверена от вас рецепта за самолечение, ако може да е много... прочети още »
26.03.201512:42

Кой и с какво е успявал да ви скрие шапката?

Кой и с какво е успявал да ви скрие шапката? В търсене на модерната магия и съвременната илюзия завършваме седмицата в петък, а наградата за вас е магично шоу в чест на 110 г. от рождението на мистър Сенко.   Гостува ни сопраното Ина Кънчева, за да представи концерта "Песенни реликви”, в който българският самобитен фолклор... прочети още »
25.03.201512:23

Кои са препъникамъните във връзките и какво "спъва"...

В четвъртък ще разбиваме старите клишета и ще съставим наш собствен учебник по щастливи връзки. Милена Родригес ще ни разкрие тайните на най-успешните двойки, а въпросът ни към вас е – кои са препъникамъните във връзките и какво "спъва" развитието на любовта?   В рубриката ни "100 години българско кино с... прочети още »
24.03.201512:16

Кое е най-странното нещо, което бихте търгували в мрежата?

В сряда ще си организираме онлайн търг. Кое е най-странното нещо, което бихте продали или купили в мрежата? Поводът за темата ни е Маги Гигова, която надълго и нашироко ще ни разкаже каква цена достига нещо толкова странно за продаване като… метеорит и за какво може да ни послужи.   Писателят Емил Андреев ще ни гостува, за да... прочети още »
23.03.201513:42

Коя звезда бихте поканили за участие във ваша песен?

Във вторник ще пеем вярно, защото в студиото ще бъде победителят в Х-фактор Славин Славчев с дебютната си песен "Ела". Солистът на Рейнбоу и Дийп Пърпъл Джо Лин Търнър лично му обеща някой ден да запишат заедно дуетно парче. Това е и поводът да ви попитаме – коя световно известна звезда бихте поканили за участие във ваша... прочети още »