Ива от сутрин до обед

24.02.201517:15

Да се узаконят ли платените любовни услуги у нас?

В дни на вземане на важни решения отново излиза темата на узаконяване на платените любовни услуги у нас. Смятате ли, че този въпрос трябва да бъде решен сега и в каква посока?   Наскоро чествахме Деня на майчиния език. По този повод стартира инициатива, насърчаваща българите в чужбина да учат своите деца на родния си език –... прочети още »
23.02.201514:32

Има ли области, в които жената у нас продължава да бъде подценявана?

Вторник идва със сериозна тема – има ли области, в които жената у нас продължава да бъде подценявана да получва по-ниско възраграждение или по-лоши условия на труд от мъжете? Темата е сериозна и е продиктувана от книгата "Една Арабска принцеса разказва”, която за пръв път разбуни духовете преди години, казвайки от първо лице... прочети още »
20.02.201513:04

Дайте своите прогнози за Оскар 2015 и спечелете награда!

До понеделник, 7 сутринта, правим залагания за победителите в основните категории Оскар 2015! Напишете във ФБ страницата ни Ива от сутрин до обед своите залагания за най-добър филм, режисьор, главна мъжка и женска роля. Тези от вас, които са най-близо до резултата, ще получат селекция от книги на изд. Захарий Стоянов. Церемонията ще... прочети още »
19.02.201513:49

Какво бихте изпълнили вие като серенада?

В петък ще осветлим финала на нашата кампания "Любовни поръчки” като разкрием двойката, получила като награда серенада. Дамата Лора ще разкаже как преживя изненадата нейния любим, а Георги Паунов – какво е усещането на правиш серенада.   По този повод ни интересува какво бихте изпели вие в такава ситуация и коя е... прочети още »
18.02.201512:59

Делят ли се хората на овце, овчари и господари според мястото си в...

В четвъртък отбелязваме деня на Левски с актуална и днес тема – дали хората се разделят на овце, овчари и господари според мястото си в обществото. С Митко Касабов ще влезем в директен дебат по темата.   Анастасия Карнаух се завръща, за да ни запознае с най-интересните книги, излезли от началото на година досега, а с Милена... прочети още »
17.02.201514:31

Коя комедия успява безотказно да ви развесели?

В сряда при нас ще бъде смешно – известният stand up актьор Иван Кирков ще представи първият комедиен фестивал, а вас питаме – коя е комедията или сериалът, който винаги и безотказно упява да ви разсмее и забавлява?   В "Неохраняема зона” Маги Гигова ще обърне поглед към червената точка на екрана и току що... прочети още »
16.02.201513:16

Кое е най-силното послание на Левски за вас днес

Ден след премиерата на филма "Дякон Левски” на Максим Генчев в студиото ще бъде изпълнителят на главната роля Веселин Плачков. Какви нови измерения на Апостола е намерил актьорът и възможно ли е "да обичаш без да мразиш” ще бъде темата ни с него, а към вас е въпросът "Кое е най-силното послание на Левски за вас... прочети още »
13.02.201512:52

Кои любими изпълнители от миналото искате да чуете с нова песен?

Кои любими ваши български и световни изпълнители искате да измъкнете от миналото и да чуете с нова песен? Пускайте кукички през времето, а Ива ще представи Боби и Заки с новата им песен "Безвремие”, която излиза точно 20 години след култовата "Бягство”.   В рубриката "Здравето” ще ни гостува д-р Тушев... прочети още »
12.02.201513:09

Какво предаване бихте водили самите вие в любимата си медия?

Петък 13-и е фатално привлечен от... радиото. Вече втора година празнуваме на тази дата световния ден на радиото и това е повод да ви попитамe: какво предаване бихте водили самите вие в любимата си медия?   Ще празнуваме и с акутичен концерт на  любима група – PSS, които обещават да започнем празнуването на любовта под... прочети още »
11.02.201514:11

Кои са най-незабравимите подаръци, които са ви правили?

Да умееш да правиш и да получаваш подаръци са две изключителни качества. Забелязали сме, че хората, които умеят да получават подаръци са и тези, за които се стараем най-много. Кои са най-незабравимите подаръци, които са ви правили е темата ни в четвъртък, а Милена Родригес ще говори за специфичните подаръци, изразяващи... прочети още »
09.02.201513:14

Какво още се нуждае от пренареждане за презареждане?

Във вторник ни гостуват група Tri О Five с новите си попълнения – Прея и Мартен Роберто. Цялостното ново звучене на групата е светнало и фънки, но за това ще разказват в думи и ноти нашите гости. А темата ни към вас е "Какво още се нуждае от пренареждане за презареждане?”   Какво се случва в читателските клубове и... прочети още »