Ива от сутрин до обед

14.01.201515:31

Кого бихте продуцирали заради невероятните му умения?

В четвъртък "Ива от сутрин до обед” търси талант. Огледайте се внимателно в своите близки и приятели и си помислете кого бихте продуцирали заради невероятните му умения. А за това как се откриват и продуцират млади таланти, ще ни разкажат Десо и Вики от Мастило, които правят голям концерт, заедно със своите открития, на... прочети още »
13.01.201512:46

Имате ли любимо детско предаване?

Днес се върнахме към тийнейджърските си години, а в сряда отиваме още по-назад – в детството. Поводът е наследникът на любимото на всички предаване "Милион и едно желания”, който е в ефир от съвсем скоро. Ралица Филипова, редакторът на "Милион и две усмивки”, ще бъде наш гост, а вас питаме – имате ли любимо... прочети още »
12.01.201512:36

Какво щяхте да кажете на тийнейджъра в себе си, ако днес имате среща?

Вторник ни връща в турболенциите на юношеството. Въпросът ни към вас е: "Какво щяхте да кажете на тийнейджъра в себе си, ако днес имате среща?”. В темата професионално влизат и специалисти от фондация Същност с коментар за големите предизвикателства в този момент от живота.   Зорница Аспарухова ще коментира предизвестеното... прочети още »
09.01.201512:48

Kои са вашите най-силни оръжия при решаването на конфликти?

В понеделник създаваме конфликти... за да ги решаваме. Победителят в Сървайвър и режисьор Митко Касабов ще разгледа конфликта като опасен, забранен и разрешим казус. А вас питаме: кои са вашите най-силни оръжия при решаването на конфликти?   Стоматологът д-р Иван Антикаджиев ще говори за съвременната профилактика и имплантиране на... прочети още »
08.01.201517:36

Европейското срещу американското кино: кое е по-добро?

В петък обявяваме голямо кино-дерби: "Европейското срещу американското кино” и ви питаме кое е по-добро за вас, а аргументите да бъдат в примери. Поводът е излизането на голям екран на един британски шедьовър "Игра на кодове”. Очаквайте представяне на филма и новият любимец на голямото кино – Бенедикт Къмбърбач... прочети още »
07.01.201516:57

Кои стари грешки никога не бихте допуснали в новата любов?

Ново гадже, нов късмет. Независимо дали сте изтеглили това листче от новогодишната баница, в четвъртък поставяме ново начало в любовта с нашия консултант по успешни връзки Милена Родригез. А въпросът ни към вас е: кои стари грешки никога не бихте допуснали в новата любов?   Един от най-известните архитекти по света и у нас Стефан... прочети още »
06.01.201513:01

Кои наши традиции и навици биха ви учудили най-много, ако бяхте...

Представете си, че сте красива американка (или американец), която започва връзка с българин и се сблъсква с нашата действителност – кои са българските обичаи, традиции и навици, които биха ви учудили най-много? Това е темата ни в сряда, Ивановден, а поводът за нея – новата книга на нашия именник на деня Иво Сиромахов –... прочети още »
05.01.201514:34

Любен Дилов-син издава избрани съчинения на баща си

На Богоявление хвърляме кръста в реката, пък да видим кой от гостите ни ще го извади! Първият е така нашумелия напоследък Августин Господинов, който доказа, че поезията може да направи известен един много млад човек, който сам себе си описва така: "ерген, неосъждан, с лято в джобовете”.   Вторият скачач ще бъде Любен Дилов... прочети още »
23.12.201422:26

Новата 2015 и всичко, което сами можем да сътворим в нея

В понеделник поглеждаме вече към идващата 2015 и всичко, което сами можем да сътворим в нея. Ще споделяме своите новогодишни обещания и ще направим преглед на това, в което се зарекохме миналата година. Астрологът Илияна Магерова ще направи астрологичен коментар на звездните влияния за България, света и отзделните зодии.   А... прочети още »
19.12.201414:43

Рут Колева с Kоледен unplugged в студиото на Радио FM+

В понеделник дърпаме щепсела в студиото. Рут Колева ще направи своя коледен unplugged и ще изпълни на живо любимите си песни в чест на любимото си радио и неговите слушатели – вие.   Ще ни гостува и Нели Конуей – дългогодишен журналист, преподавател по кундалини йога и един от малкото българи с публикувана... прочети още »
18.12.201413:02

Всичко за "Хобит" – филмът, книгата и авторът й

В петък Анастасия Карнаух и Зорница Аспарухова обединяват усилия, за да обхванат Дж. Р.Р. Толкин в текст и картинка. Ще чуете всичко за Хобит – книгата и филма, както и любопитна информация за един от най-четените писатели в историята на литературата.   Задава се и най-мащабното състезание по дебати, което се е... прочети още »