Ива от сутрин до обед

26.11.201413:44

За какво бихте поискали втори шанс и какво бихте направили с него?

За какво бихте искали да имате втори шанс и какво бихте направили с него? Въпросът е много личен и идва от лична изповед. Христо Мутафчиев ще представи пиесата "За теб”, написана специално за него след преживения инсулт. Яна Борисова връща актьора, към преживяното в пространството между живота и смъртта и избора на... прочети още »
25.11.201412:33

На кого бихте написали писмо на ръка, подпечатано с целувка?

Колко още ще живее писмото в ерата на електронната поща и социалните медии? Това е въпросът, който вълнува владетелката на Неохраняема зона Маги Гигова. А нашият въпрос към вас е: на кого бихте написали лично писмо на ръка върху красива хартия и печатът ще бъде целувка?   Максим Ешкенази ще ни гостува и ще си припомни за първата си... прочети още »
24.11.201413:32

Какво умеете да майсторите най-добре с ръцете си?

Вторник е нашият ден на майстора. Покажете или разкажете какво майсторите най-добре, но с ръце, не броим гафове и скандали. А ние ще ви срещнем с истински майстори – Елица Гагова в категорията "Млад и успешен в България” ще разкаже за своите уникални бижута, а майстори на ръчно изработени килими ще ви разкажат как се правят... прочети още »
21.11.201412:58

На кои стоки и места трябва да стои надписът "Вредно за...

В понеделник отказваме вредните навици – като всеки понеделник! :) В рубриката "Здравето” психологът Марина Кунчева ще ни разкаже за правилните нагласи и техники за отказване от тютюнопушенето. А въпросът ни към вас е: На кои стоки и места също трябва да стои надписът: "Вредно за вашето здраве"?   Очаквайте... прочети още »
20.11.201415:03

Кой е любимият ви филмов саундтрак?

"Игрите на глада – началото на края” е акцентът ни в петък, заради излизането на третата част от екранизацията по култовата трилогия. Ще чуете и водещите песни от лентите, което е повод да ви попитаме – кой е любимият ви филмов саундтрак, в който музиката изпъква, но и подчертава съдържанието?   След 10ч.... прочети още »
19.11.201415:14

Ива Дойчинова с идеи за Коледните пости

Казват, че едно от най-важните качества на добрия радиоводещ е способността да импровизира. Когато си директно в ефир, добрите решения, взети на мига са от изключителна важност. Ива Дойчинова владее тази материя. Убеждаваме се в това и в рамките на първото кулинарно риалити в печатна медия, където сигурното е само едно- менюто ще е... прочети още »
19.11.201412:58

Кое е най-важното за любовта и секса, което никой казва на...

Този четвъртък сме музикални от сутринта. Прея Осасей ще ни представи най-новото си парче "Нюанси”, а Мартен Роберто, нашата звезда в рубриката "Трима мъже край люлката”, няма да пропусне да се включи в избора на музиката, защото има нова песен с участието на Рут Колева.   Милена Родригес ще засегне важната тема... прочети още »
18.11.201413:47

Как се създават условия за младите таланти, без да бъдат...

От времето са соца до сега – всеки актуален държавник позира, гушнал детенце. Как да се създават условия за младите таланти, без да бъдат използвани грубо за политически ПР, е темата ни в сряда.   Holiday Heroes отново показват "Любов в действие” и стартират своята коледна кампания, а Васил Чергов, Тони, Лескус и... прочети още »
17.11.201415:54

Коя е вашата любима мания, вдъхновена от миналия век?

Ако като малък си бил луд фен на ABBA, какво по-голямо щастие от това да направиш филм за тях като вече зрял режисьор. Във вторник очаквайте Георги Тошев с подробности за трите му филма на тазгодишната КИНОМАНИЯ, посветени на любимата му шведска четворка, култовата Таня Лолова, която тази година стана на 80 и сантименталното завръщане в Париж... прочети още »
14.11.201413:48

Кои ваши корени ви дават идентичност, гордост и чувство за...

От понеделник започваме с празниците! Ще ни гостува Кирил Калев по повод своя 60-и юбилей. Журналист, коуч, дипломат – в годините той остава трайно пристрастен към китарата и пеенето и ще празнува себе си с албума Back To The Roots в компанията на Акага, Иван Лечев, Мишо Шишков, Пешето, Мишо Белчев.   Към корените си се връщаме... прочети още »
13.11.201417:02

Подробно за изложението DiVino.Taste 2014

"Мъже и вино, вино и мъже...” Пренаписваме класическия стих, за да си говорим за тънките зависимости и превъзходствата между двете удоволствия. В темата включваме и професионалист – Емил Коралов – гл. организатор на изложението на българските винопроизводители - Di vino taste.   Зорница Аспарухова ще представи... прочети още »