Ива от сутрин до обед

03.11.201416:47

Какво е отношението ви към графитите и имате ли си любим?

Какво е отношението ви към графитите и имате ли си любим? Снимайте го и го изпратете, за да можем да се вдъхновяваме с красивото градско изкуство. Графитърът Жельо Дерменджиев и Силвия Чапарова ще ни разкаажат за проекта, разкрасил детски градини в София с любими герои.   За пети пореден път стартира Операция "Жълти... прочети още »
31.10.201415:42

Дизайнери на какво бихте станали?

Дизайнери на какво бихте станали? Това е темата ни в понеделник, защото ще ви представим един страхотен конкурс, който подкрепя проекти за достъп до образование на UNICEF и Save the Children. В неговите рамки талантливи българчета ще имат шанса да нарисуват своята любима играчка и по този начин да й вдъхнат живот.   С д-р Коцев от... прочети още »
31.10.201400:46

На коя звезда бихте искали да разкъсате ризата или поне да кажете...

На коя звезда бихте искали да разкъсате ризата или поне да му кажете "здрасти” на живо? Това е темата ни в последния работен ден на седмицата, а причината е, че нашата руса Зу успя първа да стигне до Ed Sheeran и да го гледа на живо.    Ива ще ви запознае и с един от победителите от конкурса за нов български... прочети още »
30.10.201412:32

Ива в края на седмицата

На коя звезда бихте искали да разкъсате ризата или поне да кажете „здрасти” на живо? Това е темата на "Ива от сутрин до обед"  в последния работен ден на седмицата, а причината е, че Зу успя първа да стигне до Ed Sheeran и да го гледа на живо. Ива ще ви запознае и с един от победителите от конкурса за нов български... прочети още »
29.10.201412:34

Какво би било индианското ви име?

Опишете себе си в име – ако бяхте индианец как щяхте да се казвате – това е темата и въпросът ни в четвъртък. А Говорещата за будители – т.е. Ива, ще разпита две сутрешни птици Асен и Сибина Григорови за тежките сънища и нуждата от аларми днес.   Милена Родгригес ще подхване темата за това какво харесваме в другия... прочети още »
28.10.201417:17

Какво мислите за селфи-манията?

Щракнете се рано сутринта и ни изпратете по едно селфи, вместо здрасти. И докато колекционираме муцунки, ще си говорим с Маги Гигова за всички аспекти на селфи-манията – началото, смешното, страшното и последните писъци на техниката.   Румен Леонидов е поредният коментатор в седмицата на будителите и ще си гововорим за... прочети още »
27.10.201416:12

Лили Иванова – специален гост на "Ива от сутрин до обед”

Във вторник легендата на българската музика е специален гост в сутрешния блок на Радио FM+.    Пред Ива Дойчинова Лили Иванова разказва за създаването на най-новата си песен - "Сърцето е чупливо”, по текст на Иван Тенев и музика на Росалин Наков. Песента ще влезе и в предстоящия албум на изпълнителката Поетът.... прочети още »
27.10.201413:50

Коя е вашата мания?

Във вторник Лили Иванова влиза в нашия ефир с песен, смях и откровеност. Специално за слушателите на Радио FM+ Лили представя последния си сингъл "Сърцето е чупливо”, разговор за това как е подбрала песните за новия си албум Поетът, както и вълнуващи подробности от предстоящия си конецрт в НДК и участието си в благотворителната... прочети още »
24.10.201415:13

Кои са будителите днес?

Започваме седмицата на Будителите с коментар за кампанията на Радио FM+ от  режисьора Съни Сънински. Кои са будителите днес и кои са неговите лични будители – за това ще си говорим с автора на родолюбивата еспозиция "България на длан”.   В рубриката "Здравето” ни гостува Вита естетик център и д-р... прочети още »
23.10.201416:11

Как да избираме месото и месните продукти за вкъщи?

Как да избираме месото и месните продукти за вкъщи? Петъчното замисляне за голямата семейна трапеза през уикенда ще направим с един български производител, ценящ качеството – Валери Горанов.   Зорница Аспарухова ще представи филма "Съдията” с Робърт Дауни джуниър и фестивала So independent.   В... прочети още »
22.10.201413:20

Най-смешните недоразумения между родителите и половинката

В четвъртък ще се забавляваме с най-смешните недоразумения между родителското тяло и половинката, а поводът е дългоочакваната тема на Милена Родригез за намесата на родителите във връзката ни.   Анастасия Карнаух ще представи три прекрасни заглавия, които имат и филмова екранизация, а Соня Мембреньо ще изпее специално за нас дебютния... прочети още »