Ива от сутрин до обед

24.03.201512:16

Кое е най-странното нещо, което бихте търгували в мрежата?

В сряда ще си организираме онлайн търг. Кое е най-странното нещо, което бихте продали или купили в мрежата? Поводът за темата ни е Маги Гигова, която надълго и нашироко ще ни разкаже каква цена достига нещо толкова странно за продаване като… метеорит и за какво може да ни послужи.   Писателят Емил Андреев ще ни гостува, за да... прочети още »
23.03.201513:42

Коя звезда бихте поканили за участие във ваша песен?

Във вторник ще пеем вярно, защото в студиото ще бъде победителят в Х-фактор Славин Славчев с дебютната си песен "Ела". Солистът на Рейнбоу и Дийп Пърпъл Джо Лин Търнър лично му обеща някой ден да запишат заедно дуетно парче. Това е и поводът да ви попитаме – коя световно известна звезда бихте поканили за участие във ваша... прочети още »
20.03.201513:19

Какво за вас никога не може да бъде "твърде много”?

"Никога не можеш да бъдеш твърде добре облечен или твърде много образован”, гласи  популярна сентенция. По този повод ви питаме какво за вас никога не може да бъде "твърде много”.     За нашия екип срещите с формата TED никога не са достатъчни – за поредния TED-x в Нов Български университет ще ни... прочети още »
19.03.201523:51

В петък празнуваме световния ден на щастието!

В петък празнуваме световния ден на щастието! Ето защо очакваме вашите публикации на всичко, което ви прави щасливи и старта на деня ви запомнящ се на #Хепи съм.    Астрофизикът Владимир Божилов със сигурност ще е от приятно развълнуваните от частичното слънчево затъмнение и още от сутринта ще ни разясни какво се случва, какво... прочети още »
18.03.201512:56

Kои са препъни камъните във връзките?

В четвъртък ще разбиваме старите клишета и ще съставим наш собствен учебник по щастливи връзки. Милена Родригес ще ни разкрие тайните на най-успешните двойки, а въпросът ни към вас е – кои са препъни камъните във връзките и какво "спъва" развитието на любовта?   Елена Жандова ще е наш гост в рубриката "100 години... прочети още »
17.03.201512:33

Кой е най-верният тест за интелигентност според вас?

В сряда ще си мерим... интелекта. Кой е най-верният тест за интелигентност според вас и вашия личен опит? В сферата на измерванията на МЕНСА пък ще се гмурне Маги Гигова, за да коментира най-високите 18 резултата на IQ в света.   А Малък градски театър зад канала ще празнува своя 25-годишн любилей с постановката "12 нощ”,... прочети още »
16.03.201512:32

Какво още бихте искали да научите като родители?

Какво още бихте искали да научите като родители и по кои теми ви трябва подкрепа? Това е темата ни във вторник, когато мои гости ще бъдат едни от най-популярните учители днес и един от най-успешните директори – съответно Емил Джасим и Елена Немцова. Питайте смело всичко, което ви интересува за училището и важните теми, които не... прочети още »
13.03.201515:09

Идват баловете: какви са модните тенденциите на годината?

В понеделник поглеждаме към предстоящите абитуриентски балове и ще говорим много за мода, тенденциите и цветовете на сезона. В студиото при нас ще бъде дизайнерът Албена Александрова, наскоро завърнала се от САЩ след серия от лекции. В рубриката за здраве пък ще представим техники за здрава и красива кожа на тялото и лицето.   Имаме... прочети още »
12.03.201513:52

Чия приказка искате да изживеете?

Петък 13 ще бъде щастлива дата за Ятото – социална мрежа от ново поколение. Един от създателите й – Том Хигинс и Радослав Цонов ще представят всеки петък в Радио FM+ как можете да спечелите реални пари и съмишленици за своята кауза.   Зорница Аспарухова ще представи премиерния филм "Пепеляшка”, а вас питаме:... прочети още »
11.03.201513:14

"Ива от сутрин до обед" представя: българският отговор...

В четвъртък сме на вълна кибер-пънк-еротика или българският отговор на 50 нюанса сиво – книгата "С@мот@". Нейната авторка Мартина Дечевска ще ни гостува, за да ни разкаже за реалните и виртуалните затвори, в които попадат две жени.    Актьорът Явор Милушев пък ще ни върне към класиката с представянето на два... прочети още »
11.03.201512:39

Явор Милушев гостува на "Ива от сутрин до обед” в четвъртък

Радио FM+ и сайтът за онлайн разпространение на български филми netcinema.bg отбелязват съвместно "100 години българско кино с netcinema.bg и Радио FM+”.   Всеки четвъртък гост в сутрешния блок на медията, "Ива от сутрин до обед”, ще гостуват популярни личности от арт и кино средите, които ще дискутират... прочети още »