Свежо

18.11.201315:34

Виж Barbie без грим и с пропорциите на истинска жена (галерия)

Barbie - дефиницията за съвършество, която радва толкова много малки деца, но трови живота на толкова много подрастващи момичета, част от които гладуват до смърт за да наподобят нереалистичните й пропорции и красота, е в центъра на проект на дигиталния артист Nickolay Lamm.    Първо с помощта на обработващ софтуер той... прочети още »
15.11.201316:26

Китайски жених подари 102 кг банкноти на годеницата си

Китаец подари на бъдещата си съпруга 8,88 милиона юана (1,08 милиона евро) в... банкноти. Демонстрирането на богатството беше определено като екстравагантно от интернет потребителите в Китай, където съществува сериозно социално неравенство, информира бгнес.   Колосалното количество пари в брой, пренесени до жилището на годеницата от... прочети още »
14.11.201310:23

Билети за метрото срещу... клякания

Вече и у нас метрото е предпочитан транспорт - по-бърз, по удобен, да не говорим как станцията пази хлад, когато навън са 35 градусови жеги, но и завет, когато навън е -20.   Това, което за нас е по-голямо удобство обаче, за милиони руснаци е единствен начин за транспортиране всеки ден. 12 милионната столица (по официална... прочети още »
13.11.201317:32

Най-скъпите храни, които трябва да опитате (ако можете)

Какво бихте направили, ако разполагате с много пари? Вероятно ще си купите скъпа кола, луксозна къща или ще направите световно пътешествие? А отговорът е, че трябва да направите нещо много просто - да опитате най-скъпите храни в света, съветва бгнес. Ето кои са те.   Хайвер. Всички знаем, че хайверът е много скъп, а Алмас... прочети още »
12.11.201315:40

За да не ви изневеряват, използвайте смартфона по-малко

Ако не искате да ви изневеряват, прекарвайте по-малко време със смартфона си, съветват бгнес.   Британско допитване установи, че близо половината от участниците признали, че са изневерявали, докато са имали връзка, защото чувствали, че заемат второ място в сърцето на партньора или партньорката след мобилния телефон. Някои от... прочети още »
11.11.201317:17

Газираното и фруктозата увреждат бъбреците

Газираните напитки и даже незначителното количество фруктоза се отразяват негативно на бъбреците. Това сочат данните от доклади на японски и американски учени, представени на конференцията на Американското дружество по нефрология - "Седмица на бъбреците", пише бгнес.   Ряохей Ямамото от факултета по медицина на Университета... прочети още »
08.11.201314:54

Токчетата и тежката чанта - най-лошите навици на жените

Между 60 и 85% от жените не осигуряват на тялото си достатъчна физическа активност, но за сметка на това натоварват организма си с други вредни навици, с които без да забелязват вредят на здравето си, съобщават бгнес.   Носенето на високи токчета отново оглави класацията с най-вредните женски привички. Неудобните обувки могат да... прочети още »
07.11.201313:18

Учениците в Кения забравят гравитацията в час по физическо (видео)

Това са гимназисти на спортна среща в гр. Мосориот, Кения през февруари тази година. Видеото е заснето, за да демонстрира не само, че учениците там гравитацията за нищо я нямат, но и за да привлече внимание към пълната липса на съоръжения и да опита да набере средства за закупуването им. Кампаниите текат на facebook.com/KenyanHighJump и... прочети още »
06.11.201315:19

Запознайте се с Maurice Tillet - истинският Шрек (галерия)

Знаете ли, че зад образа на зеленото, нежно по душа чудовище Шрек стои истински човек? Това е професионалният борец Maurice Tillet. Спортистът е бил и забележително интелигентен - знаел е няколко езика, пишел е отлична проза и стихове и, въпреки стрховития си вид и огромна сила, е бил скромен, дружелюбен човек.   Роден е през 1903 в... прочети още »
04.11.201311:58

Пътна помощ помля колата, на която помагаше (видео)

Неприятен инцидент - кола се обръща на пътя. Положителното - няма жертви. Логичното - налага се да се вика пътна помощ, които да изправят колата и да я откарат за ремонт. Оказва се обаче, че нещо относително просто може да превърне инцидента в истинска катастрофа... доста смешна за тези, които не са въвлечени в нея:     Ето... прочети още »
01.11.201312:28

Жените предпочитат мъже в червено

Може ли да има нещо по секси от дама в червено? Да - господин в същия цвят. Така поне твърдят ръководителите на серия експерименти, проведени в университета на Рочестър, цитирани от обекти.бг. Според тях, една обикновена червена вратовръзка или дори розова риза правят мъжа няколко пъти по-привлекателен и сексуално желан за дамите. А... прочети още »