Кино

06.12.202214:50

Гледаме последните "Пазители на галактиката" напролет

Нямаше ги доста време, но този май галактиката отново има нужда от своите Пазители.   Време е за "Пазители на галактиката Volume 3" – дългоочаквания завършек на историята на най-колоритната и обичана група неудачници във филмовата вселена на Марвел. Филмът на виртуозния майстор на жанра Джеймс Гън (Пазители на... прочети още »
06.12.202207:44

Отиде си актрисата Кърсти Али

Актрисата Кърсти Али, която познаваме от хитовия сериал "Бар Наздраве" и от филмите "Виж кой говори" с Джон Траволта, почина на на 71-годишна възраст. Тя е издъхнала след кратка битка с рака. Новината съобщи семейството ѝ в личния ѝ профил в Twitter.    pic.twitter.com/g4nAItrR5x — Kirstie Alley... прочети още »
05.12.202212:31

Излезе трейлърът на новото епично кинозрелище "Трансформърс:...

В продължение на милиони години нашият свят се трансформира, но този юни нещо ново и първично се пробужда.    Изключително успешният франчайз "Трансформърс" се завръща на големия екран с "Трансформърс: Възходът на зверовете" – екшън спектакъл в най-добрите, визуално впечатляващи традиции на поредицата,... прочети още »
02.12.202214:56

Новият "Индиана Джоунс" показа първия си трейлър

Излезе първият трейлър на новия филм от сагата за Индиана Джоунс - "Indiana Jones and the Dial of Destiny" ("Индиана Джоунс и часовникът на съдбата").   Видеото ни разкрива новото приключение на най-известния археолог срещу нацистите. Всъщност, това ще бъде последният филм на актьора Харисън Форд в една... прочети още »
02.12.202208:35

Стивън Спилбърг разказва за живота си в "Семейство...

Майсторът на киното Стивън Спилбърг е разказал най-различни истории на големия екран, но ето че в най-новия си филм големият режисьор разказва своята история.  През 45-годишната си впечатляваща кариера като режисьор, Спилбърг създава някои от най-емблематичните и успешни продукции в историята - "Списъкът на Шиндлер",... прочети още »
01.12.202211:09

Официален трейлър на новия филм с Мария Бакалова "The...

Мария Бакалова сподели официалния трейлър на "The Honeymoon" - най-новият филм с нейно участие.  Във видеото виждаме българската актриса като булка, която обаче попада в плен на италиански мафиоти. Комедията е заснета основно в Италия от голям международен екип.  Когато анонсира участието си в този филм,... прочети още »
30.11.202215:03

Българската продукция "Игра на доверие" излиза по кината...

Официалният трейлър на интригуващата българска продукция "Игра на доверие" е вече факт.    Филмът, създаден по идея на Яна Маринова, ще излезе на голям екран в цялата страна на 17 февруари 2023. В основата му стои вдъхновяващата и вълнуваща среща с личните истории на майка и дъщеря. Времената, в които живеят, са... прочети още »
29.11.202208:05

Мария Бакалова е звездата в холивудски екшън със солидно българско...

"Dirty Anglels" е новото холивудско приключение на българската кинозвезда Мария Бакалова. Актрисата потвърди за новия си ангажимент в социалните мрежи. Българката ще бъде в елитната компания на актрисите Ева Грийн и Руби Роуз в лентата, която е продуцирана от Millennium Films - компанията, която оперира и в родния киноцентър.... прочети още »
28.11.202212:16

Киноспектакълът "Аватар: Природата на водата" идва на...

Тринайсет годишното очакване е на път да приключи! На 16-ти декември е световната премиера на "Аватар: Природата на водата", включително и представянето на мегахита на Джеймс Камерън в България. Вече е факт и предварителната продажба на билети за филма.    През 2009 година "Аватар" завинаги промени света на... прочети още »
24.11.202213:56

Джони Деп е поканен в нов филм от поредицата "Карибски...

Джони Деп започва снимките на нов - шести подред филм от поредицата "Карибски пирати" - пет години след предишното приключение на капитан Джак Спароу, пише британската преса. Според публикация в таблоида "Сън" името на Деп е водещо в списъка на актьорите, извикани за участие в снимките на филма. Засега обаче... прочети още »
22.11.202216:08

Крис Хемсуърт слага киното на пауза заради риск от сериозна болест

Актьорът Крис Хемсуърт обяви, че си взема почивка от киното, след като е научил, че има повишен риск да развие на болестта на Алцхаймер.   Звездата от "Тор" разбрал това, след като се е подложил на тестове като част от документалната поредица "Limitless" на Disney+, която тръгна на стрийминг платформата преди... прочети още »