Кино

20.12.202214:33

Том Круз показа нечовешка каскада в "Мисията невъзможна 7"

Суперзвездата Том Круз за пореден път се впуска в изключително опасни каскади, снимайки "Мисията невъзможна 7" ("Mission: Impossible - Dead Reckoning") . Круз е известен с това, че много рядко ползва дубльори, дори при най-опасните екшън сцени, но тук надминава всичко, което е правено досега. Тази каскада е... прочети още »
19.12.202214:53

"Аватар" не оправда финансовите очаквания в премиерния...

Киносъбитието на сезона "Аватар: Природата на водата" на Джеймс Камерън - продължението на касоразбивача на всички времена "Аватар", не оправда очакванията за рекордни приходи в боксофиса през първия си уикенд по екраните.   Според експертите обаче е твърде рано да се прецени дали филмът ще възвърне огромните си... прочети още »
16.12.202208:46

"Аватар: Природата на водата": Гледайте го

Киносъбитието "Аватар: Природата на водата" е вече по кината.   Ненадминатият визионер Джеймс Камерън успява за пореден път да надскочи себе си и подарява на зрителите едно уникално и незабравимо киноизживяване, надхвърлящо дори и революционния първи "Аватар" от 2009 г., с който завинаги промени света на киното и... прочети още »
15.12.202214:07

В шестата си част смразяващ "Писък" ще огласи Ню Йорк

След като в началото на тази година Гоустфейс се завърна триумфално с изключително добре приетия, както от критиката, така и от зрителите "Писък", през 2023 иконичният убиец за първи път ще се отправи към "града, който никога не спи", за най-напрегнатата и кървава част от франчайза до момента – Писък... прочети още »
14.12.202209:04

"Хари и Меган": Част 2 и по-агресивните обвинения от...

Документалната поредица "Хари и Меган" на Netflix е задържала зрителите на стрийминг платформата пред екраните повече време от всеки друг документален сериал през първата си седмица, съобщиха от компанията.   Първите три епизода на поредицата са отчели 81,55 милиона зрителски часа от пускането им миналия четвъртък, като над... прочети още »
13.12.202211:04

"Баншите от Инишерин" на Мартин Макдона е с най-много...

Историята за враждуващи приятели "Баншите от Инишерин" на майстора на черната комедия Мартин Макдона води по номинации за 80-ите награди "Златен глобус" с осем на брой. Колин Фарел и Брендън Глийсън (на снимката) са номинирани за главна и поддържаща роля.    Номинациите за отличията, присъждани от Асоциацията... прочети още »
12.12.202216:40

Даниел Крейг ще играе главната роля в адаптацията на...

Кинозвездата Даниел Крейг прие провокативна нова роля. Той ще бъде главният персонаж във филмовата адаптация на романа "Queer" на Уилям С. Бъроуз. Проектът е на именития режисьор Лука Гуаданино ("Назови ме с твоето име").   54-годишният актьор ще се превъплъти в образа на срамежливия и неуверен в себе си Уилям... прочети още »
09.12.202216:08

Нов трейлър и снимки от "Вавилон" - киноприключението с...

Грандиозният епос "Вавилон" ни отвежда в края на 20-те и началото на 30-те години на XX в. в Холивуд, за да ни покаже един от най-скандалните и турбулентни периоди в историята на киното, разказвайки ни една незабравима история - "по-голяма от самия живот".   Новият трейлър на приключението с кинозвездите Марго... прочети още »
07.12.202209:34

"Нейната дума" или всичко за разследването срещу Харви...

Актрисите Кери Мълиган ("Момиче с потенциал") и Зои Казан ("Заговорът срещу Америка") влизат в ролите на разследващите журналисти от "Ню Йорк Таймс" Меган Туи и Джоди Кантор, които работят съвместно по една от най-важните истории на нашето съвремие - история, която разби продължилото десетилетия мълчание по... прочети още »
06.12.202214:50

Гледаме последните "Пазители на галактиката" напролет

Нямаше ги доста време, но този май галактиката отново има нужда от своите Пазители.   Време е за "Пазители на галактиката Volume 3" – дългоочаквания завършек на историята на най-колоритната и обичана група неудачници във филмовата вселена на Марвел. Филмът на виртуозния майстор на жанра Джеймс Гън (Пазители на... прочети още »
06.12.202207:44

Отиде си актрисата Кърсти Али

Актрисата Кърсти Али, която познаваме от хитовия сериал "Бар Наздраве" и от филмите "Виж кой говори" с Джон Траволта, почина на на 71-годишна възраст. Тя е издъхнала след кратка битка с рака. Новината съобщи семейството ѝ в личния ѝ профил в Twitter.    pic.twitter.com/g4nAItrR5x — Kirstie Alley... прочети още »