Ива от сутрин до обед

08.03.201716:35

Колко сексуални партньора е прието да имаме през живота си?

В четвъртък започваме с любимото ни късо кино и една необикновена анимация "20 ритника", направена на таблет от Димитър Димитров.    В "Професия: Читател" Андрей Захариев ще представи последната си книга "До поискване", а Иглика Трифонова ще ни разкрие историята, която стои зад филма "Асансьор... прочети още »
08.03.201713:35

Любо Киров: "С този албум затварям един период от своето...

"С този албум затварям един период от своето творчество.", каза Любо Киров, който ни гостува, за да представи новия си албум Знам и ни изненада с новината, че на 10 ноември отново ще можем да го видим на живо в НДК.   "В него съм събрал 18 парчета от последните 16 години. Получи се една жестока ретроспекция, вдъхновена... прочети още »
07.03.201716:02

Любо Киров разказва за предстоящите си концерт и албум

В най-женския ден от годината започваме със Светла Тонева от чуждоезиков център БРАВО и рубриката “Are you talking to me”.    Любо Киров ще ни разкаже за предстоящите си концерт и албум, а Маги Гигова ще нахлуе без охрана, за да ни сподели кои са тайните професии на известните жени.  прочети още »
07.03.201714:24

Любка Биаджони: "Искам да напълня сърцата на българската...

"Имам честта тази година да се върна с моя оркестър "София Симфоникс" в Зала "България", където с две неверотни цигуларки ще представим концерт, наречен "Жените в музиката", каза първо в студиото на "Ива от сутрин до обед" баронеса Любка Биаджони, която гостува, за да ни разкаже за предстоящите си... прочети още »
06.03.201715:37

Как сами да създаваме щастието в и около нас

Във вторник с Велина Томова започваме физзарядка за щастие, защото ще говорим как сами да създаваме щастието в и около нас.    Борис Колев ще бъде гост в рубриката ни "Рицар без броня", а темата този път е по какво да разберем, че мъжът, когото обичаме, би могъл да бъде добър баща.    В 11ч. очакваме... прочети още »
06.03.201713:14

Стефан Вълдобрев: "По-възрастните са имали търпението да...

"Тази песен не е за любов" е парче, което е посветено на хората, които са създадени един за друг, но незнайно защо не са заедно. Това е нещо, което винаги ме карало да се замислям как по-възрастните от нас са имали търпението и желанието да изградят една здрава връзка въпреки всичко.", каза Стефан Вълдобрев, който ни гостува... прочети още »
02.03.201714:14

Официално стартираме новата инициатива - "Да обичаш е...

В понеделник с "Майки за донорство" официално ще стартираме новата ни съвместна инициатива - "Да обичаш е отговорност”.    И понеже любовта е това, което ни движи в нашия живот, Стефан Вълдобрев ще представи новата си песен "Тази песен не е за любов", посветена на нежната и романтичната... прочети още »
01.03.201716:25

Къде е границата между това да се харесваш и това да си нарцис?

Къде е границата между това да се харесваш и това да си нарцис, ще ни разясни Милена Родригес в рубриката "Мъжът и жената ефективно".    Диригентът на хор "Христина Морфова" Таня Никлева ще е при нас, за да ни разкаже за предстоящите им концерти, а с Гери Турийска и Ралица Найденова ще отворим пощенската... прочети още »
01.03.201714:21

Момчил Атанасов: "Като млади хора трябва да сме полезни за...

"Tрябва да посещаваме такива мероприяти, защото те дават идеи и добрина.", каза Марио Георгиев, който гостува заедно с Момчил Атанасов, за да разкажат за предстоящото трето издание на концерт-спектакъла "Нашето време",  който ще се проведе в театър "Сълза и смях" на 3-ти март.   "Неслучайно е... прочети още »
28.02.201715:19

Какво не достига на българските дизайнери, за да пробият на...

На първи март, освен, че ще се кичим с мартеници, в Неохраняемата зона на Маги Гигова ще си говорим за българските дизайнери и какво не им достига, за да пробият на световния пазар.   А Марио Георгиев и Момчил Атанасов ще ни представят "Нашето време" - концертът, който събира емблематични български песни на една сцена. прочети още »
28.02.201714:44

Деян Донков: "Провокират ме начините да се изследва човешката...

"Не ме интересува визията толкова, колкото атмосферата на човешката природа.", каза Деян Донков, който ни гостува по случай предстоящата премиера на постановката "В очакване на Годо", която е режисьорският дебют на актьора. След премиерата на 23 март, постановката ще влезе в редовната програма на театър "Азарян",... прочети още »