Ива от сутрин до обед

14.02.201713:10

Не правете това у дома: вредните диети на звездите

"Не правете това у дома!" или "Кои са вредните диети на звездите?" ще е темата, която ще разнищим с Маги Гигова в рубриката "Неохраняема зона".   А режисьорът на кукления сериал "Благуните", Илиян Илиев, ще ни представи спектакълът, който ще изкара героите от сериала на сцена.  прочети още »
13.02.201714:15

"Живот на килограм" - инициатива за превенция на анорексията

Във вторник с инициативата "Живот на килограм" ще посветим рубриката ни "Рицар без броня" на темата, свързана с превенция на анорексията.    След това очакваме Енчо Керязов и Люси Дяковска, за да ни разкажат повече любопитни новини около спектакъла "Нощ на звездите", а след 11ч. очакваме Веси Бонева... прочети още »
13.02.201710:39

"Първите седем" от Боян Петров

"Човек трябва да има стремеж към изкачване на върхове, независимо дали са планински или житейски. Всеки трябва да се стреми към нещо в този живот.", каза алпинистът Боян Петров, който бе наш гост, за да представи първата си книга и наръчник не само за планината, но и за живота, "Първите седем".   "Тази книга... прочети още »
10.02.201716:15

Алпинистът Боян Петров представя книгата си "Първите седем"

В понеделник стартираме с д-р Емилова и житния режим на Петър Дънов, който започва тази седмица.    След 10ч. очакваме един от нашите будители – алпинистът Боян Петров с книгата си "Първите седем".    А след това очакваме Рафи Бохосян, заради участието си в бродуейския мюзикъл за възрастни... прочети още »
09.02.201714:29

Мила Искренова за балет "Арабеск" и премиерата...

В петък със Зорница Аспарухова от рано започваме с пикантните теми, а именно секс и кино, и премиерата на филма "50 нюанса по-тъмно".    А след 10ч. хореографът Мила Искренова ни кани на премиерата "Сидхарта", чиято история ще бъде красиво предадена от балет "Арабеск". прочети още »
09.02.201713:50

Вестник "24 часа" с нови рубрики

"Днес хората трудно могат да намерят мнения, които не са тенденциозни и преднамерени. Ние от вестник "24 часа" искаме да представим многообразието, всяка различна гледна точка.", каза зам. главен редактор на вестник "24 часа" Юри Велев.   "Решихме да направим малко изменения в петъчния ни брой.... прочети още »
08.02.201715:31

Психологът Милена Родригес за фиксациите в любовта

В четвъртък започваме с поредната порция късо кино заедно с Мартин Петров – режисьор на филма "Закъснелия дар".    С група Сленг ще си говорим за новите им проекти и предстоящия концерт, а с Милена Родригес ще разнищим въпроса за фиксациите в любовта. прочети още »
08.02.201714:43

Лили Илиева за ползите от уъркшопа "Психология на пеенето"

"Когато пеем и двете части на мозъка работят едновременно и отделяме ендорфин – хормонът на щастието.", каза джаз певицата Лили Илиева, която ни гостува, за да разкаже за своя уъркшоп "Психология на пеенето".   "Искам да предам информацията, която аз имам и още не е достъпна тук за повечето музиканти на... прочети още »
07.02.201718:09

Лили Илиева за ритъма на джаза и психологията на пеенето

В сряда заедно с Маги Гигова продължаваме любовната тематика в нашата "Неохраняема зона" и този път ще говорим за всички известни двойки, които някога да се развели и оженили отново.    А преди това ще ни гостува певицата Лили Илиева, с която ще се потопим в ритъма на джаза и психологията на пеенето.  прочети още »
07.02.201717:11

Weil с награда за най-добри инструменталисти в Лас Вегас

"Наградата, която спечелихме в Лас Вегас на Most famous awards, е един личностен успех, с който искахме да докажем на себе си, че сме добри и способни музиканти.", казаха дует Weil, Мая и Пламен Ковачеви, които постигнаха невероятен успех в Лас Вегас.     "Нашата идея е да бъдем един различен дует. Мисля, че... прочети още »
07.02.201716:51

Петя Данкова: "Българския пазар е малък, но е пълен с...

"Българския пазар е доста малък, но е пълен с изключителни музиканти и колкото повече музика излиза навън, толкова повече обръщаме погледите насам.", каза Петя Данкова, която ни гостува, за да представи клипа към песента си "Sweet or Bitter".     "Клипът олицетворява интересния и различни живот.... прочети още »