Ива от сутрин до обед

07.02.201717:11

Weil с награда за най-добри инструменталисти в Лас Вегас

"Наградата, която спечелихме в Лас Вегас на Most famous awards, е един личностен успех, с който искахме да докажем на себе си, че сме добри и способни музиканти.", казаха дует Weil, Мая и Пламен Ковачеви, които постигнаха невероятен успех в Лас Вегас.     "Нашата идея е да бъдем един различен дует. Мисля, че... прочети още »
07.02.201716:51

Петя Данкова: "Българския пазар е малък, но е пълен с...

"Българския пазар е доста малък, но е пълен с изключителни музиканти и колкото повече музика излиза навън, толкова повече обръщаме погледите насам.", каза Петя Данкова, която ни гостува, за да представи клипа към песента си "Sweet or Bitter".     "Клипът олицетворява интересния и различни живот.... прочети още »
06.02.201713:55

Трябва ли да пребори момчето лъв, за да стане мъж?

Трябва ли да пребори момчето лъв, за да стане мъж? За съвременната инициация на момчето в мъж ще си говорим с Борис Колев от фондация "Бащинство".    Мая и Пламен Ковачеви, известни като струнен дует Weil, ще са при нас с награда за най-добри инструменталисти от конкурс, проведен в Лас Вегас, а с Велина Томова ще си... прочети още »
06.02.201712:49

Д-р Дончо Етугов: "Пигментация не се лекува с директен...

"Ако някой терапевт предложи директен пилинг за премахване на пигменти петна, той е некомпетентен.", каза д-р Дончо Етугов, който гостува в рубриката ни "Здравето", за да разкаже за проблемите с пигментацията и начините да се преборим. "Най-честата причина за пигментни петна са ултравиолетовите лъчи на слънцето.... прочети още »
03.02.201715:42

Антония Хубанчева за живота си в Гвиана при племето Макуши

"Наистина е страшно да си прибереш и да видиш висяща озъбена пираня, която чака да бъде сготвена.", каза Антония Хубанчева, която гостува в рубриката ни "Дим да ни няма", за да ни разкаже за живота си в Гвиана при племето Макуши.   "Бях поканена да участвам в една експедиция за един месец, за да изучаваме... прочети още »
02.02.201714:18

Марияна Арсенова за "Булевардът на залеза" на Музикалния...

По традиция посвещаваме петъците си на култура и пътешествия.    Стартираме със Зузи Аспарухова и новия филм "Великата стена", след това с Марияна Арсенова се пренасяме към Музикалния театър и представлението "Булевардът на залеза".    След 11ч. в "Дим да ни няма" заедно с Антония... прочети още »
02.02.201710:53

Хълмовете на Плана

"Проектът "Хълмовете на Плана" ще бъде посветен на екологичното, на младите семейства и стремеж да върнем повече българи в България.", казаха Авиноам Катриели и Емил Магрисо, които бяха наши гости, за да ни разкажат повече за новия град, който ще бъде построен в с. Плана.   "България е прекрасна държава с... прочети още »
01.02.201715:05

Даян Шаер за силата и смелостта да обичаш във време на омраза

Има ли места в рая? Това е заглавието на книгата на Даян Шаер, с която ще говорим за любовта и войната, за силата и смелостта да обичаш във време на омраза.    След 10ч. ще обсъдим програмата на Банско филм фест в София, а с Милена Родригес ще посветим "Мъжът и жената ефективно" на големите сексуални паузи и това как... прочети още »
31.01.201716:33

Емил Магрисо и Авионам Катриели с проект за нов град в Плана планина

В сряда ви питаме по какво ще познаете модерната баба, защото с Маги Гигова ще си говорим за конкурса "Мисис Баба".    Освен това ще изкачим хълмовете на Плана планина с Емил Магрисо и Авионам Катриели, които ще ни представят проекта за нов град именно там.  прочети още »
31.01.201715:03

Ваня Емилова: "Важно е да разбираме и утвърждаваме това,...

"Част от това да си добър родител е да оставиш детето си да се влюби в живота.", каза журналистът Ваня Емилова, която гостува в Ива от сутрин до обед, за да представи книгата си "Маслекют на горния етаж", написана за поука както за деца, така и за родители.   "Книгата е опит да разбера собствените си деца.... прочети още »
30.01.201714:11

Ваня Емилова и книгата й в помощ на родителите

Във вторник се посвещаваме на добрите съвети, като още от сутринта започваме с Ваня Емилова и книгата й "Маслекют на горния етаж", която помага на родители да отгледат децата си.    Веднага след това Ива Свещарова и Вили Прагер ще изследват явлението срам, а за финал Иван Звездев ще ни съветва за решенията на проблема... прочети още »