Мода

04.05.201615:04

Сияеща на тъмно рокля превърна Claire Danes в Пепеляшка (галерия)

Темата на тазгодишния бал Met Gala беше "Човекът в машината в ерата на технологиите" и никой не беше с по-удачен тоалет от Claire Danes.    Облечена в рокля на дизайнера Zac Posen, тя сияеше - съвсем буквално, в тъмното. Органзата на дрехата беше подплатена с фибро-оптични нишки, захранвани от 30 минибатерии, зашити в... прочети още »
12.04.201614:42

10 неща от 90-те, които отново са на мода (галерия)

Модата винаги е била циклична, а сега вече е навлязла в примката на еднообразието, пише woman.hotnews.bg. Във всеки сезон и във всяка колекция можем да видим намеци за теченията от предните десетилетия. Докато някои дизайнери изстискват последните сокове от 70-те и 80-те, други търсят вдъхновение в 90-те... прочети още »
04.04.201614:51

Just Cavalli пролет/лято 2016: изкуство и екзотика (галерия)

Колекция пролет/лято 2016 на Just Cavalli е създадена на основата на символичния свят на японските приказки, като пътешествие, което изследва традиционния японски иконопис и модернизма чрез модерен, универсален стил на дизайн. Изкуство и екзотика се преплитат в колекция пролет/лято 2016 на Just Cavalli, където звездата на шоуто е... прочети още »
24.03.201616:55

6 ретро тренда, които се завръщат на мода

Модата се мени всеки ден и често новото е добре забравеното старо. Със сигурност има поне едно-две неща от гардероба на баба ви, които бихте искали да притежавате, защото много ви приличат на онези техни подобния от настоящите списания, пише woman.hotnews.bg. Представяме ви онези ретро трендове, които всички ще носят през пролет... прочети още »
21.03.201616:24

6 неща, които трябва да изхвърлите от гардероба си

Предлагаме ви едно полезно предизвикателство: застанете пред гардероба си и изхвърлете следните 6 неща, които всяка от вас със сигурност има, но никога не би носила. Ще ви отнеме известно време и усилия, но определено си заслужава, уверява woman.hotnews.bg.    1. Изхабената голяма стара чанта  Без съмнение е сложно да сме... прочети още »
16.03.201616:02

10 идеални цветови съчетания за дрехи

За да си съставите идеален гардероб, трябва да знаете кои цветове се съчетават добре помежду си, пише woman.hotnews.bg. Представяме ви няколко прости комбинации за създаване на перфектния ви образ.    1. Червено  Ако облечете дреха в червено, бъдете внимателни – този цвят е за уверени в себе си хора. Не ви съветваме... прочети още »
15.03.201616:50

Устните като произведения на изкуството (галерия)

Канадката Andrea Reed не познава ограничения, когато възпроизвежда истински картини върху устните си. Повече от 100 хиляди човека следват акаунта й в Instagram, Girl Grey Beauty, и ако разгледате галерията ни, лесно ще разберете защо.      Как прави всичко това и колко й отнема, вероятно се питаме всички, и в нейния... прочети още »
07.03.201616:11

5 съвета за облекло на интервю за работа

Интервюто за работа може да бъде стресиращо, оосбено когато става дума за позиция, която наистина искате или за място, на което искате да работите от години, пише woman.hotnews.bg. Ето няколко лесни стъпки, за да направите наистина добро (модно) впечатление и да не се чудите половин час пред огледалото кой е най-добрият вариант за... прочети още »
22.02.201617:15

Избирайте очилата според формата на лицето

Важен момент при избирането на очила е да съобразите тяхната форма, големина и рамка с вашата индивидуална форма на лицето и неговите особености, пише woman.hotnews.bg. Предлагаме ви няколко основни правила при избора на подходящи очила, които оптически ще прикрият несъвършенствата на лицето ви и ще подчертаят неговите... прочети още »
16.02.201611:40

5 съвета при избирането на чанта

Чантите, заедно с обувките, са сред най-големите страсти на всяка дама, пише tialoto.bg. Предимствата на този тип аксесоари се състоят основно във възможността да поставите цветен акцент, да разнообразите класически силует или просто да го завършите. Уви, понякога цената на подобни изделия е много над това, което бихме отделили за подобна... прочети още »
10.02.201616:15

5 модни съвета за миньончета

Голяма част от ниските дами желаят оптически да постигнат ефект на издължаване на силуета, пише tialoto.bg. Търсената илюзия често се постига най-добре с помощта на определени съчетания от дрехи и принтове, които правят краката с добавени няколко сантиметра в дължина или горната част на тялото.   Модната индустрия се е постарала да... прочети още »