Мода

12.10.201617:36

5 съвета как да ходим на високи токчета

Някога питали ли сте се защо някои ваши приятелки могат да вървят, дори и да тичат, дълго на високи токчета, без да паднат и без да се уморят? Ходенето на високи токчета всъщност си е голямо предизвикателство за всяка една жена, макар и често да ги носи, пише woman.hotnews.bg.    Да, всички знаем, че трябва да стъпваме бавно и... прочети още »
16.09.201611:17

9 основни дрехи за есента в снимки

На прага на есента ще си поговорим за онези части от облеклото, които са вечни и в комбинация с различни аксесоари и дрехи могат да се използват за създаването на всевъзможни визии, идеални за студените месеци от годината, пише woman.hotnews.bg.      Бяла блуза/риза  Тя е като бяло платно, върху което опитен... прочети още »
15.09.201610:28

Ежедневни навици, които ще ви помогнат да бъдете по-стилни

Вижте няколко ежедневни навика на стилната дама - тези лесни за изпълнение хитринки ще ви помогнат да демонстрирате стилна визия всеки ден, пише woman.hotnews.bg.    Дръжте гардероба си подреден  Ако сгъвате и прибирате дрехите си в гардероба, а не ги захвърляте из стаята, значително ще улесните процеса по избиране на... прочети още »
25.08.201614:24

Как да се отървем от тъмните кръгове под очите

Всяка дама, подложена на постоянен стрес във всекидневието си, знае колко са неприятни и, за съжаление, трайни тъмните кръгове под очите, пише woman.hotnews.bg. Може би сте правили какво ли не, за да ги премахнете и сте вложили не малко пари в лекарства, кремове и лосиони, но те отново се завръщат.    Слабо известен факт е, че... прочети още »
17.08.201617:46

7 дрехи от миналото, които отново са на мода (галерия)

Не е случайно клишето, че актуалните днес стайлинг тенденции са добре забравени стари, пише woman.hotnews.bg. Затова и най-известните модни блогърки изграждат визиите си, комбинирайки дрехи и аксесоари от популярни брандове и шик модни находки от 60-те и 70-те. Ето за какви винтидж съкровища по-точно да се оглеждате - всичките до едно... прочети още »
15.08.201614:57

Ето кои грешки да избягвате и стайлингът ви да изглежда скъп (галерия)

Ето няколко съвета от woman.hotnews.bg за това как стайлингът ви да изглежда луксозен, без да инвестирате излишни пари в покупката на скъпи аксесоари и тоалети. Може да постигнете този ефект и от магазините за конфекция, достатъчно е да подбирате внимателно, следвайки няколко прости правила.     Животинските... прочети още »
03.08.201616:26

Kanye West иска да е дизайнер на мебели

Американският рапър Kanye West, който вече има собствена линия спортни обувки, възнамерява и занапред да разширява своята бизнес империя, пише bgnes.com. Певецът иска да създаде линия мебели и смята това за свое призвание.    "Трябва да работя с IKEA, да създам мебели... Искам да обзаведа студентска квартира, малка,... прочети още »
27.07.201616:43

5 полезни съвета за домашен педикюр

Летните лъчи стават все по-горещи, ние сме с красивите си цветни рокли и разбира се времето на онези зашеметяващи сандали, е дошло, напомня woman.hotnews.bg.    Но преди да си купите такива, или да извадите любимите си от шкафа, ще трябва да се погрижите за педикюра си. Ако сте се сетили по-рано за него и сте прекратили зимния... прочети още »
25.07.201616:46

Цветовете, които подчертават шоколадовия тен

Шоколадовият тен е онзи аксесоар от морето, който никога не излиза от мода и който се опитваме да запазим за себе си колкото се може по-дълго време, пише woman.hotnews.bg.    Съществуват определени цветове, които подчертават именно онзи лек, шоколадов нюанс, който кожата ни има и ни кара да изглеждаме още по-красиви. За един... прочети още »
14.07.201617:26

Пълни, но модерни - мисия възможна!

Woman.hotnews.bg са се консултирали с професионален фотомодел plus-size, за да ви помогнат да изглеждате добре, независимо от размерите и формите си.    Дамите, които не се вписват в класическите параметри за стройност, често се питат как да се облекат, за да не изглеждат като лелки. Сигурно сте виждали по улиците... прочети още »
05.07.201609:45

Топ 5 модерни обувки без ток

Изглежда момичетата са се уморили да гледат на другите отвисоко и все по-често слизат от облаците на земята, избирайки обувки с плоска подметка, нисък ток или платформа, пише woman.hotnews.bg.    Това лято модата е станала още по-"земна" и ориентирана към максимален комфорт. Това е напълно обяснимо - на ден изминаваме... прочети още »