Мода

14.07.201617:26

Пълни, но модерни - мисия възможна!

Woman.hotnews.bg са се консултирали с професионален фотомодел plus-size, за да ви помогнат да изглеждате добре, независимо от размерите и формите си.    Дамите, които не се вписват в класическите параметри за стройност, често се питат как да се облекат, за да не изглеждат като лелки. Сигурно сте виждали по улиците... прочети още »
05.07.201609:45

Топ 5 модерни обувки без ток

Изглежда момичетата са се уморили да гледат на другите отвисоко и все по-често слизат от облаците на земята, избирайки обувки с плоска подметка, нисък ток или платформа, пише woman.hotnews.bg.    Това лято модата е станала още по-"земна" и ориентирана към максимален комфорт. Това е напълно обяснимо - на ден изминаваме... прочети още »
30.06.201611:48

10 основни неща, която всяка жена трябва да има в гардероба си

След като открихте фигурата си и знаете какво ви отива и какво не, дойде време да си разчистите гардероба, пише woman.hotnews.bg. Изхвърлете старите дрехи, подарете, тези които не ви подхождат и освободете място за новите попълнения. Преди всякакви покупки, обаче, прочетете списъка със задължителните десет дрехи, които трябва задължително да... прочети още »
21.06.201615:49

Дънки за офиса? Ето как (снимки)

Когато температурите навън започват да се покачват, моментално да си задаваме въпроса: "Какво да облека за офиса?", като задължителното условие е да не ни е студено, въпреки климатика, и в същото време да изглеждаме стилни и изискани. Woman.hotnews.bg ни дава няколко съвета относно това как да носим любимите си дънки през... прочети още »
17.06.201610:51

Гел лакът - красив и опасен

Почитателите на гел лака трябва да внимават – използваните за изсушаване ултравиолетови лъчи могат да причинят сериозно заболяване, предупреждава woman.hotnews.bg.    Какво е гел лак?    Гел лак е чудесна алтернатива на ацетоновия лак и е създаден за онези, които искат да запазят маникюра си идеален по-дълго... прочети още »
09.06.201617:44

12 грешки в избора на прическа

Понякога се случва така, че излизаме от фризьорския салон недоволни от крайния резултат. Защо се получава така? Ето няколко обяснения - грешки, които сами допускате в избора на прическа, съветва woman.hotnews.bg:    1. Не лъжете фризьора  Фризьорът трябва да знае за всяка процедура, на която сте подлагали косата си.... прочети още »
07.06.201612:48

Дизайнерка създава сияеща на тъмно бижутерия (галерия)

Канадската дизайнерка на бижута и фотографка Manon Richard създава светеще на тъмно бижутерия и аксесоари.    Продавани в платформата Etsy, всяко бижу е уникално и правено на ръка, за да дари притежателя си с магично усещане. Тайната на "магията"? В боята. Richard полага слой фосфорецираща боя на всяко бижу, което... прочети още »
02.06.201615:17

Как се обличаме според зодията ни

Задаването на въпроса "Каква е вашата зодия?" не е случайно. Нашият зодиакален знак говори много за същността ни, за начина на мислене, действие, любимите ни храни, дори и дрехите, които избираме. Едни харесват женствени рокли, други спортни дрехи или официално облекло. Вашата зодия може да даде отговори за избора ви на дреха.... прочети още »
27.05.201612:27

Antonio Banderas представи първата си модна колекция (галерия + видео)

Актьорът Antonio Banderas представи своята първа колекция дрехи, пише bgnes.com.    Линията, която е създадена в сътрудничество със скандинавската марка Selected, е за есенния сезон и включва три части – винтидж дрехи, дънки и костюми. Banderas, който в момента изучава мода в лондонското училище "Сейнт Мартин",... прочети още »
04.05.201615:04

Сияеща на тъмно рокля превърна Claire Danes в Пепеляшка (галерия)

Темата на тазгодишния бал Met Gala беше "Човекът в машината в ерата на технологиите" и никой не беше с по-удачен тоалет от Claire Danes.    Облечена в рокля на дизайнера Zac Posen, тя сияеше - съвсем буквално, в тъмното. Органзата на дрехата беше подплатена с фибро-оптични нишки, захранвани от 30 минибатерии, зашити в... прочети още »
12.04.201614:42

10 неща от 90-те, които отново са на мода (галерия)

Модата винаги е била циклична, а сега вече е навлязла в примката на еднообразието, пише woman.hotnews.bg. Във всеки сезон и във всяка колекция можем да видим намеци за теченията от предните десетилетия. Докато някои дизайнери изстискват последните сокове от 70-те и 80-те, други търсят вдъхновение в 90-те... прочети още »