Свежо

09.09.201310:19

Жана разкри, че е бременна

Телевизионната водеща и бивша адреналинка Жана Брейчева (екс Танева) разкри в предаването "Жените говорят", че е бременна. Жана преживяла голяма изненада, когато разбрала, че е била бременна още по време на сватбата си със Слав. Тя не усещала никакви индикации за това. "Приятелки ми се оплакваха, че им е лошо, че повръщат,... прочети още »
04.09.201310:43

Херцогинята на Кеймбридж има най-хубавата усмивка в света

Херцогинята на Кеймбридж Catherine беше определена за жената с най-хубава усмивка в света, а Victoria Beckham е най-намръщената звезда, информира бгнес.   Британското изследване установило, че хората са най-нещастни на 29-годишна възраст, когато заради тревоги, свързани с работата и връзката, се усмихват само 12 пъти на ден.... прочети още »
03.09.201311:38

Световният латино идол Tony Carreira идва в България за X Factor

След като преди дни дясната ръка на Simon Cowell – George Levendis помогна на Саня в избора й на най-добрите от нейната категория, днес в България пристига световната латино звезда Tony Carreira. Той ще помага на Мария по време на предстоящата мисия “Къщата на съдиите”, в която менторите ще са поставени пред тежко тридневно... прочети още »
02.09.201310:53

"Хелен Дорон” - лидер в ранното обучение по английски език

Децата обичат да учат, особено когато това става забавно и нeусетно.    В "Хелен Дорон” повече от четвърт век успешно преподаваме английски език на деца по целия свят. Според наскоро проведено изследване в Германия, 97% от родителите са доволни от обучението, а 74% от интервюираните ученици казват, че са... прочети още »
29.08.201313:05

Познаването на местните закони ще ви спести неприятности

Една четвърт от британските туристи са търсили помощ в посолствата, тъй като не познават местните обичаи и правила. Често пъти те били арестувани, защото не се съобразяват с обществените закони, съобщиха от министерството на външните работи, цитирани от бгнес.   "Престъпленията", за които са задържани най-често, на пръв... прочети още »
29.08.201309:26

Известни сгради, приети с омраза при откриването си (галерия)

Айфеловата кула днес е любима на парижани, но жителите на града невинаги са били убедени в нейния чар. Когато работата по строежа на кулата започнала, група значими културни дейци, сред които и писателят Ги дьо Мопасан, написали писмо до министъра на благоустройството, в което критикуват остро "безполезната и чудовищна"... прочети още »
28.08.201314:44

Пушенето е най-досадният навик в една връзка

Той не оставя чорапите си на правилното място, а тя прекалява с грижите за домашния любимец, но това не са най-големите проблеми на една двойка, показва ново проучване, цитирано от бгнес.   Анкета сочи, че 55% от жените са готови да оставят партньора си заради малките му дразнещи навици. 64 на сто от участниците казват, че миризмата... прочети още »
27.08.201314:21

Кандидат изненада Мария Илиева с рози, треньор на Кобрата – отново...

Огромна кошница червени рози получи Мария Илиева в първия ден от тренировъчните лагери. Изненадата дойде напълно неочаквано и както често се случва, бе обвита в тайнственост. От придружаващата цветята бележка не стана ясно името на нейния подател, но се разбра, че от дълги години той се възхищава на таланта и присъствието на Мария Илиева.... прочети още »
26.08.201315:47

X Factor подлага на изпитание музикалните таланти

На истинско изтощение ще бъдат подложени всички музикални таланти в X Factor през предстоящите няколко дни. Причината е следващият етап в музикално шоу №1 в света – тренировъчният лагер.    В рамките на 3 дни те ще трябва денонощно да докажат не само своя музикален талант, но и силен характер и физическа издръжливост.... прочети още »
21.08.201310:08

X Factor стартира на 9 септември

9 септември е датата, на която стартира X Factor, обяви продуцентът на шоуто Магърдич Халваджиян. Освен вълнуващи лични истории, той обеща, че вторият сезон вече дава заявка за много сериозни кандидати и музикални битки.   Доказателство за това е дъщерята на българската актриса, певица и писателка Ваня Щерева – 16-годишната... прочети още »
19.08.201311:09

Журито в X Factor впечатлено от прослушванията

Прослушванията на живо в X Factor приключват утре, 20 август, а кандидадите за слава се изправят пред четиримата съдии –Мария Илиева, Саня Армутлиева, Заки Соколов и Любо Киров.   В рамките на 6 дни пред журито ще се изправят над 250 кандидати. Най-много таланти са от София, следвани от участниците от Варна,... прочети още »